• 1stSaves1st
    • 1stYellows1st
    • 1stReds1st
  2. May 6, 2024 · Venue: Estadio Hidalgo. Follow live text commentary, score updates and match stats from Pachuca vs Necaxa in the Liga MX.

3. Game summary of the Pachuca vs. Necaxa Mexican Liga Bbva Mx game, final score 2-1, from May 5, 2024 on ESPN.

4. May 5, 2024 · CF Pachuca is going head to head with Club Necaxa starting on 6 May 2024 at 02:05 UTC at Estadio Miguel Hidalgo stadium, Pachuca de Soto city, Mexico. The match is a part of the Liga MX, Clausura Play-In.

5. Feb 23, 2024 · Resumen y goles | Necaxa vs Pachuca | CL2024 - Liga Mx J8 | TUDN. Los Tuzos empataron en el último suspiro del encuentro, no obstante, los Rayos mantuvieron el invicto.La mayor oferta de...

6. May 5, 2024 · View the Pachuca vs Necaxa - Final Score game played on May 06, 2024. Box score, stats, odds, highlights, play-by-play, social & more.

7. Necaxa y Pachuca empataron en un partido de la Liga MX Clausura 2024. El único gol del encuentro lo marcó Díber Cambindo para el local en el minuto 35, mientras que Salomón Rondón descontó para el visitante en el minuto 90 tras un penalti.

8. May 6, 2024 · Resumen y resultado del partido entre Pachuca y Necaxa, correspondiente al último juego del Play-In de la Liga MX. Los Tuzos ganaron 2-1 con goles de Bautista y Rendón y avanzaron a los Cuartos de Final.