Yahoo Web Search

 1. The Recording Academy - Wikipedia

  en.wikipedia.org/wiki/The_Recording_Academy

  The Recording Academy (formally the National Academy of Recording Arts and Sciences; abbreviated NARAS) is an American learned academy of musicians, producers, recording engineers, and other musical professionals.

 2. Grammy Award - Wikipedia

  en.wikipedia.org/wiki/Grammy_Award

  Media companies registered with the National Academy of Recording Arts and Sciences and individual members of NARAS (artists and other professionals working in the industry who meet certain criteria) may enter recordings for consideration. Entries are made online and a physical copy of the work is sent to NARAS.

  • May 4, 1959; 61 years ago (as Gramophone Award)
  • NBC (1959–1970), ABC (1971–1972), CBS (1973–present)
 3. Grammy Award for Best Alternative Music Album - Simple ...

  simple.wikipedia.org/wiki/Grammy_Award_for_Best...

  Honors in several categories are presented at the ceremony each year by the National Academy of Recording Arts and Sciences of the United States to "honor artistic achievement, technical proficiency and overall excellence in the recording industry, without regard to album sales or chart position".

 4. National Academy of Recording Arts and Sciences - Wikipedia ...

  da.wikipedia.org/wiki/National_Academy_of...

  Hovedkvarteret for National Academy of Recording Arts & Sciences i Los Angeles. Recording Academy er en amerikansk organisation af musikere, pladeproducere, teknikere og andre, der beskæftiger sig professionelt med plader.

 5. National Academy of Recording Arts and Sciences, Inc. e njohur edhe si The Recording Academy apo NARAS, është organizatë amerikane, e themeluar në vitin 1957.NARAS përbëhet nga muzikantë, producentë, mjeshtër inçizimi dhe profesionalistë ë tjerë të muzikës të cilët synojnë përmirësimin e kualitetit të jetës dhe kushteve kulturore për muzikë dhe prodhuesit e saj.

 6. 國家錄音藝術科學學院 - 维基百科,自由的百科全书

  zh.wikipedia.org/wiki/National_Academy_of...

  录音学院(英語: The Recording Academy ),全称国家录音艺术科学学院(英語: National Academy of Recording Arts and Sciences ,縮寫 NARAS )是美国一家始创于1957年的学会,由音乐人、制作人、录音工程师等其他音乐专业人员。

 7. Wikizero - National Academy of Recording Arts and Sciences

  www.wikizero.com/it/National_Academy_of...

  La National Academy of Recordings Arts & Sciences (NARAS), nota anche come The Recording Academy, è un'organizzazione statunitense di musicisti, produttori, audio engineer e altre professionalità del campo musicale. La sede è situata a Santa Monica (California).

 8. Viện hàn lâm Khoa học và Nghệ thuật Thu âm Quốc gia ...

  vi.wikipedia.org/wiki/National_Academy_of...

  Viện hàn lâm Khoa học và Nghệ thuật Thu âm Quốc gia, hay Viện hàn lâm Thu âm (tiếng Anh: National Academy of Recording Arts and Sciences; The Recording Academy; NARAS) là tên gọi một tổ chức của các nhạc sĩ, nhà sản xuất, kỹ sư thu âm và các hãng ghi âm Hoa Kỳ.

 9. The Canadian Academy of Recording Arts and Sciences (CARAS) is a non-profit organization responsible for promoting Canadian music and artists.It administers the Juno Awards, the Canadian Music Hall of Fame and the MusiCounts music education charity.

 10. Diskutim:National Academy of Recording Arts and Sciences ...

  sq.wikipedia.org/wiki/Diskutim:National_Academy...

  Sapo ndryshova 1 lidhje të jashtme te artikulli National Academy of Recording Arts and Sciences. Ju lutem, shpenzoni pak kohë për të shqyrtuar redaktimin tim . Nëse keni ndonjë pyetje ose dëshironi që t'i injoroj lidhjet apo faqet krejtësisht në të ardhmen, ju lutem, vizitoni këtë faqe për informacione të mëtejshme.

 11. People also search for