Yahoo Web Search

  1. Ads
    related to: is strep throat contagious through air site:answers.yahoo.com
  1. Is strep throat contagious airborne? | Yahoo Answers

    answers.yahoo.com › question › index

    Jun 07, 2010 · I'm not sure where some of these people get their answers but strep throat is only contagious through oral or nasal secretions. Breathing the air is OK, getting sneezed on is probably not. Also,...

  2. how contagious is strep? is it airborn? | Yahoo Answers

    answers.yahoo.com › question › index

    Oct 14, 2008 · Strep is very contagious. It is spread by airborne droplets by way of coughing and sneezing. Children spread it quickly, because of contact with toys and hand to mouth cross contamination. Strep...

  3. How long is strep throat contagious? | Yahoo Answers

    answers.yahoo.com › question › index

    May 29, 2008 · I'm not sure for a general answer, but I know that it is contagious through the air for the first 24 hours.

  4. People also ask

    What is the best cure for strep throat?

    Can strep throat kill you?

    How long does strep throat last without antibiotics?

    Is strep throat considered dangerous?

  5. Do I have strep throat? | Yahoo Answers

    answers.yahoo.com › question › index

    Apr 24, 2011 · Strep throat is spread through the air, by coughing or sneezing on or around other people. You can help to protect yourself from infection by washing your hands frequently around people who are...

  6. How long is strep throat contagious? | Yahoo Answers

    ca.answers.yahoo.com › question › index

    May 29, 2008 · I'm not sure for a general answer, but I know that it is contagious through the air for the first 24 hours.

  7. Is Strep Throat Contagious? | Yahoo Answers

    answers.yahoo.com › question › index

    Aug 16, 2006 · Yes, strep throat is very contagious. Every time I have had it I have caught it from someone. It's not contagious once you have started anti biotics...well after a couple days of them anyway.

  8. Is Strep Throat contagious? | Yahoo Answers

    answers.yahoo.com › question › index

    Apr 18, 2009 · Yes, streap is quite contagious * Group A streptococcus, or group A strep, is a bacterium commonly found in the throat and on the skin. Group A strep bacteria can cause a range of infections, from relatively mild sore throats and skin infections to life-threatening invasive disease.

  9. How contagious is strep throat? | Yahoo Answers

    answers.yahoo.com › question › index

    Jul 27, 2007 · If the rapid strep came up negative, they probably sent it in to the lab. They will call you tomorrow if it is positive. Even if it isn't that, a sore throat is still contagious. No kissing till you feel better.

  10. Can strep throat be transmitted by breathing on someone ...

    answers.yahoo.com › question › index

    Dec 12, 2008 · You're contagious until you've been on antibiotcs for a full 24 hours. It's transmitted by direct contact and by oral secretions expelled by sneezing and coughing. However, the type of contact...

  11. People also search for
  1. Ads
    related to: is strep throat contagious through air site:answers.yahoo.com