Yahoo Web Search

 1. Keinotekoinen kieli – Wikipedia

  fi.wikipedia.org › wiki › Keinotekoinen_kieli

  Keinotekoinen kieli eli tekokieli on kieli, joka ei ole kehittynyt luonnollisesti osana kulttuuria, vaan jonka fonologia, kielioppi ja sanasto on luotu tietoisesti.. Useat keinotekoiset kielet on suunniteltu ihmisten käytettäväksi, useimmiten toimimaan kansainvälisinä apukielinä, mutta niille on muitakin käyttötarkoituksia.

 2. Luettelo keinotekoisista kielistä – Wikipedia

  fi.wikipedia.org › wiki › Luettelo_keinotekoisista

  Tämä on luettelo tunnetuista keinotekoisista kielistä.On myös luettelo luonnollisista kielistä.

 3. Luokka:Keinotekoiset kielet – Wikipedia

  fi.wikipedia.org › wiki › Luokka:Keinotekoiset_kielet

  Sivut, jotka ovat luokassa Keinotekoiset kielet. Seuraavat 15 sivua kuuluvat tähän luokkaan. Sivujen kokonaismäärä luokassa on 15.

 4. Malline:Keinotekoiset kielet – Wikipedia

  fi.wikipedia.org › wiki › Malline:Keinotekoiset_kielet

  Malline:Keinotekoiset kielet. Siirry navigaatioon Siirry hakuun Sivua on viimeksi muutettu 7. lokakuuta 2020 kello 17.38. ... Wikipedia® on Wikimedia Foundationin ...

 5. Lojban – Wikipedia

  fi.m.wikipedia.org › wiki › Lojban

  Lojban (IPA-merkintänä [ˈloʒban]) on Logical Language Groupin vuonna 1987 luoma keinotekoinen kieli, joka perustuu aikaisempaan loglan-kieleen.Hankkeen tarkoituksena on tehdä kielestä täytenäisempi, käytettävämpi ja vapaasti käytettävissä oleva.

 6. Luokka:89.991 Keinotekoiset kielet – Wikikirjasto

  fi.wikibooks.org › wiki › Luokka:89

  Luokka:89.991 Keinotekoiset kielet. Wikikirjastosta. Siirry navigaatioon Siirry hakuun. Alaluokat. Seuraavat 3 alaluokkaa kuuluvat tähän luokkaan. Alaluokkien ...

 7. Luokka:Keinotekoiset kielet | Valtiopeli Wiki | Fandom

  valtiopeli.fandom.com › fi › wiki

  Keinotekoiset kielet. Category page. Luo sivu. Perinteinen muokkain Talk (0) Tämä sivu kaipaa sisältöä. Voit auttaa lisäämällä muutaman lauseen tai kuvan!

 8. Romaaniset kielet – Wikipedia

  fi.m.wikipedia.org › wiki › Romaaniset_kielet

  Romaaniset kielet ovat latinasta kehittyneitä indoeurooppalaisia kieliä ja muodostavat itaalisten kielten alaluokan. Latinalla tässä tarkoitetaan nimenomaan jokapäiväistä arkikieltä, vulgaarilatinaa, ei kirjallisuuden klassista latinaa.

 9. Wikiprojekti:Kielet – Wikipedia

  fi.wikipedia.org › wiki › Wikiprojekti:Kielet

  Kielet-luokassa on vielä jokunen artikkeli. – Anchjo ( jutskaa ) 25. tammikuuta 2007 kello 15.06 (UTC) Kielitieteen teemasivun ylläpitäminen – Anchjo ( jutskaa ) 25. tammikuuta 2007 kello 15.06 (UTC)

 10. Kielikunta – Wikipedia

  fi.m.wikipedia.org › wiki › Kieliryhmä

  Kielikunta on yhteistä alkuperää olevien kielten laajin mahdollinen ryhmä, johon kuuluvat kielet periytyvät samasta kantakielestä.Suppeammasta ryhmästä sukulaiskieliä yhden kielikunnan sisällä voidaan käyttää termiä kieliryhmä.