Yahoo Web Search

 1. 10 Nëntor - Wikipedia

  sq.wikipedia.org › wiki › 10_Nëntor

  10 Nëntor. Jump to navigation Jump to search. 10 Nëntori është dita e 314-të e kalendarit gregorian (dita e 315-t në vitin e ...

 2. Wikipedia:Faqja kryesore/Përvjetorët/10 nëntor - Wikipedia

  sq.wikipedia.org › wiki › Wikipedia:Faqja_kryesore

  Rregullat e redaktimit. Shfaqen katër deri pesë fjali të fushave të ndryshme nga historia, kultura, teknologjia etj. . Do të ketë një figurë djathas, pa opsionin "parapamje" dhe nga 90px deri 120px e lartë.

 3. Nëntori - Wikipedia

  sq.m.wikipedia.org › wiki › Nëntor

  Last edited on 8 nëntor 2019, at 10:21 Përmbajtja është në disponim nëpërmjet licencës CC BY-SA 3.0 nëse nuk shënohet ndryshe. Kjo faqe është redaktuar për herë te fundit më 8 nëntor 2019, në orën 10:21.

 4. 11 Nëntor - Wikipedia

  sq.wikipedia.org › wiki › 11_Nëntor

  11 Nëntori është dita e 315-të e kalendarit gregorian (dita e 316-t në vitin e brishtë) - kështu që deri në fund të vitit kanë mbetur edhe 50 ditë.

 5. Windows 10 - Wikipedia

  sq.m.wikipedia.org › wiki › Windows_10

  10 Nëntor, 2020 N/A N/A Older version, yet still supported: 17134 N/A 1809. Gurë i zi 5 Përditësimi në nëntor 2018 2 Tetor, 2018 14 Prill, 2020

  Versionet
  Emri i kodit
  Emri i marketingut
  Data e daljes në shitje
  1507
  Porta 1
  N/A
  29 Korrik, 2015
  1511
  Porta 2
  Përditësimi nëntor
  November 10, 2015
  1607
  Gurë i zi 1
  Përditësim vjetor
  2 Gusht, 2016
  1703
  Gurë i zi 2
  Përditësim kreator
  5 Prill, 2017
 6. 17 Nëntor - Wikipedia

  sq.wikipedia.org › wiki › 17_Nëntor

  17 nëntor 1231). 1558 - Marija I , mbretëresha angleze. 1796 - Katarina II , mbretëresha ruse. 2000 - Louis Néel, fizikant francez. 2006 - Ruth Brown, këgëtare merikanea. 2013 - Doris Lessing, shkrimtare britanike Nobeliste; Festa dhe përvjetore. 17 nëntor 1944, Çlirimi i Tiranës nga nazistët gjerman.

 7. Zëri i Popullit - Wikipedia

  sq.wikipedia.org › wiki › Zëri_i_popullit

  Zëri i popullit 10 nëntor 2012.JPG. Zëri i popullit 5 prill 2012.jpg. Ky artikull në lidhje me Shtypi është i cunguar.

 8. Tree - Wikipedia

  en.wikipedia.org › wiki › Tree

  In botany, a tree is a perennial plant with an elongated stem, or trunk, supporting branches and leaves in most species.In some usages, the definition of a tree may be narrower, including only woody plants with secondary growth, plants that are usable as lumber or plants above a specified height.

 9. Apium - Wikipedia

  sq.m.wikipedia.org › wiki › Apium

  Last edited on 10 nëntor 2017, at 11:36 Përmbajtja është në disponim nëpërmjet licencës CC BY-SA 3.0 nëse nuk shënohet ndryshe. Kjo faqe është redaktuar për herë te fundit më 10 nëntor 2017, në orën 11:36.

 10. Gruri - Wikipedia

  sq.wikipedia.org › wiki › Gruri

  Gruri është një bari i kultivuar gjerësisht për farën e saj, një kokërr drithi që është një ushqim i gjerë në botë. Ka shumë lloje gruri të cilat së bashku përbëjnë gjini Triticum; më i rritur gjerësisht është gruri i zakonshëm (T. aestivum).

 11. People also search for