Yahoo Web Search

 1. Indústria dels videojocs - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

  ca.wikipedia.org › wiki › Indústria_dels_videojocs

  Raynai Striukova caracteritzen a la indústria dels videojocs com 2 models amb validesa en diferents èpoques: el model “few to few” que va tenir lloc, des d'inicis dels 80’s i finalitats del 2000; i del model “many to many”, des de finalitats del 2000 fins a l'actualitat.

 2. Industria de los videojuegos - Wikipedia, la enciclopedia libre

  es.wikipedia.org › wiki › Industria_de_los_videojuegos

  La industria de los videojuegos es el sector económico involucrado en el desarrollo, la distribución, la mercadotecnia, la venta de videojuegos y del hardware asociado. . Engloba a docenas de disciplinas de trabajo y emplea a miles de personas alrededor del

 3. Història dels videojocs - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

  ca.wikipedia.org › wiki › Història_dels_videojocs

  La crisi dels videojocs del 1983 va ser un llarg any, el qual, la indústria dels videojocs va patir una greu crisi i van tancar un gran nombre d'empreses que produïen consoles i ordinadors personals a l'Amèrica del Nord a finals del 1983 i a principis del 1984. Es considera que això va marcar el final de la segona generació dels videojocs.

 4. Videojuego - Wikipedia, la enciclopedia libre

  es.wikipedia.org › wiki › Videojuego

  Nacida con la aparición de la primera máquina recreativa a monedas en 1971, la industria del videojuego ha pasado en unas pocas décadas de ser una mera curiosidad tecnológica a convertirse en una de las mayores industrias del entretenimiento por volumen de facturación. Se estima este en 81.500 millones de dólares en 2014 a nivel mundial ...

 5. Videojoc - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

  ca.wikipedia.org › wiki › Videojoc

  Les vendes de videojocs d'ordinador són de: 1,1 bilions de dòlars, amb una baixada del 15% respecte al 2006. Un possible factor sobre la causa de la baixada de les vendes dels videojocs de PC és l'increment dels videojocs gratuïts de rol jugats massivament en línia (MMORPG) disponibles, com el Silkroad Online, Runescape i Maple Story.

 6. Creador de videojoc - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

  ca.m.wikipedia.org › wiki › Creador_de_videojoc

  cal ressaltar que, a més d'estar dins de la indústria de programari, el desenvolupament de videojocs està també dins de la indústria de l'entreteniment, i molts sectors d'aquesta indústria (com les pel·lícules i la televisió) són generalment coneguts per requerir llargues hores de treball i dedicació de part dels seus empleats.

 7. Periodisme de videojocs - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

  ca.wikipedia.org › wiki › Periodisme_de_videojocs

  Història de les revistes impreses de videojocs. La primera revista a cobrir la indústria dels videojocs que encara està en publicació contínua només per subscripció, és la revista diària comercial Play Meter que va començar la seva publicació el 1974 i va cobrir la totalitat de la indústria d'entreteniment de les màquines recreatives a monedes.

 8. Indústria - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

  ca.wikipedia.org › wiki › Indústria

  La indústria va ser el sector motor de l'economia des del segle xix i, fins a la Segona Guerra Mundial, la indústria era el sector econòmic que més aportava al producte interior brut (PIB), i el que més mà d'obra ocupava. Des de llavors, i amb l'augment de la productivitat per la millora de les màquines i el desenvolupament dels serveis ...

 9. Portal:Videojocs - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

  ca.wikipedia.org › wiki › Portal:Videojocs

  Es va convertir en un fenomen mundial a la indústria dels videojocs, i va acabar amb les convencions populars imposades com l'Space Invaders. Va acabar amb la 'acció shoot-em-up (disparar a tots)' per a reemplaçar-la per un format únic, humorístic i poc violent que va agradar a les noies a més dels nois.

 10. Videojoc en línia - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

  ca.wikipedia.org › wiki › Videojoc_en_línia

  Amb aquest fòrum, els membres fundadors es van comprometre conjuntament amb la indústria dels jocs mòbils, per a definir les API que permetran als desenvolupadors produir jocs mòbils en les xarxes sense fil en un model client-servidor. L'objectiu era crear un estàndard mundial. Indústria dels jocs en línia

 11. People also search for