Yahoo Web Search

 1. Akciófilm – Wikipédia

  hu.wikipedia.org › wiki › Akciófilm

  Az akciófilm a tömegfilm egyik jellegzetes műfaja, melynek már a tízes években felbukkant az egyik műfaji őse, a hajszafilm, melyben képtelen és komikus üldözéssorozatok váltják egymást. Az akciófilmekben hagyományosan megtalálhatók a robbanások, az ökölharcok, a lövöldözések, a lovas és az autós üldözések.

 2. Action film - Wikipedia

  en.wikipedia.org › wiki › Science_fiction_action_film

  From Wikipedia, the free encyclopedia (Redirected from Science fiction action film) Action film is a film genre in which the protagonist or protagonists are thrust into a series of events that typically include violence, extended fighting, physical feats, rescues and frantic chases.

 3. akciófilm - Wiktionary

  en.wiktionary.org › wiki › akciófilm

  akciófilm (plural akciófilmek) action movie, action film; Declension . Inflection (stem in -e-, front unrounded harmony) singular plural nominative: akciófilm:

 4. Akciófilm - Wikiwand

  www.wikiwand.com › hu › Akciófilm

  Az akciófilm a tömegfilm egyik jellegzetes műfaja, melynek már a tízes években felbukkant az egyik műfaji őse, a hajszafilm, melyben képtelen és komikus üldözéssorozatok váltják egymást. Az akciófilmekben hagyományosan megtalálhatók a robbanások, az ökölharcok, a lövöldözések, a lovas és az autós üldözések. Az akciófilmhez közel álló műfaj a kaland és a ...

 5. Wolf Warrior - Wikipedia

  en.wikipedia.org › wiki › Wolf_Warrior

  Wolf Warrior (simplified Chinese: 战狼; traditional Chinese: 戰狼; pinyin: Zhànláng) is a 2015 Chinese 3D war action film directed by Wu Jing.It stars Wu Jing along with Scott Adkins, Yu Nan and Kevin Lee in pivotal roles.

  • US$89.9 million
  • April 2, 2015
 6. Super 8 (2011 film) - Wikipedia

  en.wikipedia.org › wiki › Super_8_(2011_film)

  From Wikipedia, the free encyclopedia Super 8 is a 2011 American monster thriller film written and directed by J. J. Abrams and produced by Steven Spielberg.

 7. Out of Reach (film) - Wikipedia

  en.wikipedia.org › wiki › Out_of_Reach_(film)

  From Wikipedia, the free encyclopedia Out of Reach is a 2004 American action film directed by Po-Chih Leong, written by Trevor Miller, and starring Steven Seagal and Ida Nowakowska. The film was released on direct-to-DVD in the United States on July 20, 2004.

 8. Legjobb akció filmek - Listák - keress Magyarország legnagyobb filmadatbázisában! Több mint 280.000 filmadatlap és 600.000 személyiség adatlap egy helyen magyarul.

 9. Steven Seagal - Wikipedia

  en.wikipedia.org › wiki › Steven_Seagal

  Early life. Steven Frederic Seagal was born in Lansing, Michigan on April 10, 1952, the son of medical technician Patricia (1930–2003) and high school mathematics teacher Samuel Seagal (1928–1991).

 10. Feb 11, 2017 · A film, amivel a számítógépes animáció végleg betört az akciófilmek világába, és be lett mutatva, milyen csodára is képes a CGI. Az első Terminator lehet, hogy sokak szerint jobb film (szerintem is), de akciófilmként a második rész kétségtelenül magas veri az alacsony költségvetésből létrehozott elődjét.

 11. People also search for