Yahoo Web Search

 1. Szituációs komédia – Wikipédia

  hu.wikipedia.org › wiki › Szituációs_komédia

  A szituációs komédia egyik alfaja a zenei szituációs komédia, melynek 1960-as évek közepe táján a Monkees együttes életéről szóló epizódok voltak első mintái. Az 1970-es években egyfajta visszatekintés látható a szituációs komédiák körében, miszerint visszatérnek a közönség előtti többkamerás rögzítéshez. A legtöbb műsor már videoszalagra készül, nem filmre.

 2. Híres szituációs komédiák listája – Wikipédia

  hu.wikipedia.org › wiki › Híres_szituációs

  Eredeti cím Ország Évek Magyar cím 100 Deeds for Eddie McDowd: 1999-2002 227: 1985-1990 2point4 children: 1991-1999 3rd Rock from the Sun: 1996-2001

 3. Vita:Szituációs komédia – Wikipédia

  hu.wikipedia.org › wiki › Vita:Szituációs_komédia

  Magyarul kisbetűsek az ünnepek nevei, csak angolul kell naggyal. A szituációs komédiának ez a magyar neve, nincs közismert rövidítése, ki kell írni, vagy azt írni, hogy vígjáték. Nyelvújítani nem nagyon szabad a wikiben, mert az a lényeg, hogy mgésrtsék az olvasók a cikket. – Alensha üzi 2007. augusztus 22., 13:09 (CEST)

 4. Kategória:Szituációs komédiák – Wikipédia

  hu.wikipedia.org › wiki › Kategória:Szituációs

  Bővebben: Szituációs komédia: Alkategóriák. Ez a kategória az alábbi 12 alkategóriával rendelkezik (összesen 12 alkategóriája van). A Agymenők‎ (10 L)

 5. Vita:Szituációs komédia – Wikipédia

  hu.m.wikipedia.org › wiki › Vita:Szituációs_komédia

  Visszatérés a(z) „Szituációs komédia” laphoz. Utoljára szerkesztve 2010. február 24., 23:51-kor A lap szövege CC BY-SA 3.0 alatt érhető el, ha nincs külön jelölve.

 6. Szituációs komédia - További nyelvek – Wikipédia

  hu.m.wikipedia.org › wiki › Speciális

  A(z) Szituációs komédia lap további 68 nyelven érhető el. Vissza a(z) Szituációs komédia laphoz. Nyelvek. asturianu; azərbaycanca; Bahasa Indonesia

 7. Szituációs komédia - Wikiwand

  www.wikiwand.com › hu › Szituációs_komédia

  A helyzetkomédia vagy szituációs komédia a televíziós vígjátékok egy alfaja, melyben a szereplők és helyszínek mindig ugyanazok, a komikum forrása ezeknek az ismert szereplőknek és helyszíneknek szokatlan, érdekes helyzetekbe való helyezése.

 8. A dadus – Wikipédia

  hu.wikipedia.org › wiki › A_dadus

  A dadus (The Nanny) egy amerikai szituációs komédia, melyet 1993-1999 között sugárzott a CBS Fran Drescher főszereplésével. A sorozat megalkotói Drescher és akkor férje, Peter Marc Jacobson. Drescher ötletit a saját életéből merítette, a történetek mellett a nevek és a jellemek is közeli rokonaihoz és barátaihoz köthetők.

 9. Két pasi – meg egy kicsi – Wikipédia

  hu.m.wikipedia.org › wiki › Két_pasi_-_meg_egy_kicsi

  A Két pasi – meg egy kicsi (eredeti címe: Two and a Half Men) Emmy-díjas, és Golden Globe-díjra jelölt amerikai szituációs komédia. A sorozat főszereplői Charlie Sheen, Jon Cryer és Angus T. Jones. A bemutató 2003. szeptember 22-én volt a CBS csatornán, ahol 2015. február 19-én vetítették az utolsó részt.

 10. Kategória:Szituációs komédiák - Wikiwand

  www.wikiwand.com › hu › Kategória:Szituációs

  {{bottomLinkPreText}} {{bottomLinkText}} This page is based on a Wikipedia article written by contributors (read/edit). Text is available under the CC BY-SA 4.0 license; additional terms may apply.