Yahoo Web Search

 1. Wapen van Alblasserdam - Wikipedia

  nl.m.wikipedia.org/wiki/Wapen_van_Alblasserdam

  Het wapen van Alblasserdam is het wapen van de Zuid-Hollandse gemeente Alblasserdam. Het wapen werd op 24 december 1817 door de Hoge Raad van Adel aan de gemeente Alblasserdam toegekend. Het wapen is mogelijk afgeleid van het wapen van Holland. Het wapen komt in zijn geheel terug op de gemeentevlag, de kleuren van de vlag zijn dan gelijk aan ...

 2. Vlag van Alblasserdam - Wikipedia

  nl.wikipedia.org/wiki/Vlag_van_Alblasserdam

  "Twee banen van gelijke hoogte in de kleuren geel en rood, met in het midden over het geheel het wapen van Alblasserdam, zodanig dat de snijlijn tussen de twee velden op het wapen samenvalt met de scheiding tussen de banen."

 3. Alblasserdam - Wikipedia

  nl.wikipedia.org/wiki/Alblasserdam

  Alblasserdam is een vertrekpunt voor een fietstocht naar het beroemde molencomplex Kinderdijk, en voor fiets- en kanotochten door de Alblasserwaard. Dankzij de poldermolens van Kinderdijk wist Alblasserdam ondanks de vele overstromingen het hoofd boven water te houden. Zij pompten het overtollige water omhoog om het vervolgens via sluizen op de rivier te pompen (nu is dat werk allang overgenomen door met motoren aangedreven gemalen).

 4. File:Coat of arms of Alblasserdam.svg - Wikipedia

  en.wikipedia.org/wiki/File:Coat_of_arms_of...

  These coats of arms have been registered with the Hoge Raad van Adel, and are/were being used by the organisation to which the coat of arms was granted by Royal Decree (Dutch: Koninklijk Besluit). Every person is allowed to use the image of the arms, with some restrictions, see fragment below of the Ministerial Notice of 3 September 1979 ...

 5. WikiZero - Wapen van Alblasserdam

  www.wikizero.com/nl/Wapen_van_Alblasserdam

  Het wapen van Alblasserdam is het wapen van de Zuid-Hollandse gemeente Alblasserdam. Het wapen werd op 24 december 1817 door de Hoge Raad van Adel aan de gemeente Alblasserdam toegekend. Het wapen is mogelijk afgeleid van het wapen van Holland. Het wapen komt in zijn geheel terug op de gemeentevlag, de kleuren van de vlag zijn dan gelijk aan ...

 6. Wikizero - Datei:Coat of arms of Alblasserdam.svg

  www.wikizero.com/de/Datei:Coat_of_arms_of...

  Van Wikipedia, de gratis encyclopedie. ... Wapen van Alblasserdam . Coat of arms in use by the Dutch municipality of Alblasserdam: Datum: 2010: Quelle:

 7. Wapen van Ridderkerk - Wikipedia

  nl.m.wikipedia.org/wiki/Wapen_van_Ridderkerk

  Dit zou de belangrijkste kerk van de gehele Riederwaard zijn, uiteindelijk is de naam Ridderkerk hiervan afgeleid. De kerk had als schutspatroon Sint Joris, deze is later op het wapen van de heerlijkheid en van de gemeente terechtgekomen. Overigens bestaat er ook een variant van een zilveren schild met daarop de heilige en de draak in ...

 8. Wapen van Barendrecht - Wikipedia

  nl.wikipedia.org/wiki/Wapen_van_Barendrecht

  Wapen van Barendrecht Het wapen van Barendrecht is op 24 juli 1817 bij Koninklijk Besluit aan de gemeente Barendrecht toegekend. Dit is merkwaardig, omdat de gemeenten Oost- en West Barendrecht weliswaar in de Franse tijd waren samengevoegd, maar inmiddels weer waren gesplitst.

 9. Wapen van Sliedrecht - Wikipedia

  nl.m.wikipedia.org/wiki/Wapen_van_Sliedrecht

  Het wapen van Sliedrecht is op 23 augustus 1961 bij Koninklijk Besluit aan de gemeente Sliedrecht toegekend. Het is een uitbreiding van het in 1816 toegekende gemeentewapen met een parelkroon . Deze toevoeging was op verzoek van de gemeente.

 10. Zoekmachines begrijpen van de foto's van hun alt-tags. Als er geen alt-tag, zoekmachine niets uit het beeld te begrijpen.Dat is waarom je alt tag moet gebruiken op je alle foto's, die u in uw website te gebruiken. Het is van cruciaal belang om alt-tag te gebruiken en om ervoor te zorgen dat zoekmachines weten waar je het over hebt.