Yahoo Web Search

 1. Näyttelijä – Wikipedia

  fi.wikipedia.org/wiki/Näyttelijä

  Näyttelijä (naisnäyttelijästä käytetään näyttelijän lisäksi myös nimitystä näyttelijätär) on henkilö, joka näyttelee eli esittää osaa esimerkiksi näytelmässä tai elokuvassa. Termi viittaa yleensä elokuvissa , televisiossa , teatterissa tai radiossa esiintyvään henkilöön.

 2. Antti Holma (näyttelijä) – Wikipedia

  fi.wikipedia.org/wiki/Antti_Holma_(näyttelijä)

  Antti Olavi Matias Holma (s.6. joulukuuta 1982 Helsinki) on suomalainen näyttelijä, käsikirjoittaja ja kirjailija

  • 2007–
  • useita rooleja, (Putous), juontaja, (Kingi)
 3. Juha Svahn (näyttelijä) – Wikipedia

  fi.wikipedia.org/wiki/Juha_Svahn_(näyttelijä)

  6. helmikuuta 1955) on suomalainen näyttelijä, ohjaaja ja valokuvaaja. Hän on työskennellyt näyttelijänä vuodesta 1981. Svahn on esiintynyt muun muassa elokuvissa Young Love, Rakkauden rasvaprosentti ja Sooloilua.

 4. Cameron Mitchell (näyttelijä) – Wikipedia

  fi.wikipedia.org/wiki/Cameron_Mitchell...

  Cameron Mitchell (syntyjään Cameron McDowell Mitzell) (4. marraskuuta 1918 Dallastown, Philadelphia – 6. heinäkuuta 1994 Pacific Palisades, Kalifornia) oli yhdysvaltalainen näyttelijä.

 5. Arvo Ahti (näyttelijä) – Wikipedia

  fi.wikipedia.org/wiki/Arvo_Ahti_(näyttelijä)

  Arvo Brynolf Ahti (3. heinäkuuta 1891 Helsinki – 1939) oli suomalainen näyttelijä.. Ura. Arvo Ahdin vanhemmat olivat rappari Johan Viktor Ahti ja Brita Korva. Ennen näyttelijän uraansa Ahti työskenteli konttorialalla.

 6. Mikko Nousiainen (näyttelijä) – Wikipedia

  fi.wikipedia.org/wiki/Mikko_Nousiainen...

  Mikko Olavi Nousiainen (s.26. huhtikuuta 1975 Tampere) on suomalainen näyttelijä.Hän on näytellyt pääosassa Jari Sarasvuona elokuvassa Valmentaja sekä Arina elokuvassa Levottomat ja pienemmissä rooleissa muun muassa elokuvissa Going to Kansas City ja Keisarikunta sekä televisiosarjoissa Blondi tuli taloon, Toisen kanssa ja Mustat lesket.

 7. Pekka Strang - Wikipedia

  en.wikipedia.org/wiki/Pekka_Strang

  Pekka Kristian Strang (born 23 July 1977) is a Finnish actor and the artistic director of Lilla Teatern in Helsinki, 2005–2014. He grew up in Vaasa on the Finnish west coast.

 8. Rebecca Ferguson (näyttelijä) – Wikipedia

  fi.m.wikipedia.org/wiki/Rebecca_Ferguson...

  Rebecca Ferguson (s.19. lokakuuta 1983 Tukholma, Ruotsi), on ruotsalainen näyttelijä.Hänet tunnetaan parhaiten roolistaan Elisabet Woodvillena televisiosarjassa Valkoinen kuningatar (2013), roolistaan Ilsa Faustina elokuvissa Mission: Impossible – Rogue Nation (2015) ja Mission: Impossible – Fallout (2018)

 9. Jukka Salmela (näyttelijä) – Wikipedia

  fi.m.wikipedia.org/wiki/Jukka_Salmela_(näyttelijä)

  Jukka Salmela (1960 Muurame – 23. elokuuta 2014 Jyväskylä) oli suomalainen näyttelijä. Hän näytteli teatterissa ja televisiossa. Salmela tuli tunnetuksi televisiosarjasta Pirunpelto. Salmelan rooli Pirunpellossa oli sorayrittäjä Sulo K. Rastas. Hahmo oli mukana sarjassa sen alusta loppuun saakka.

 10. Robert Taylor (näyttelijä) – Wikipedia

  fi.m.wikipedia.org/wiki/Robert_Taylor_(näyttelijä)

  Robert Taylor, oikealta nimeltään Spangler Arlington Brugh, (5. elokuuta 1911 Filley, Nebraska – 8. kesäkuuta 1969 Santa Monica, Kalifornia) oli yhdysvaltalainen näyttelijä. Häntä pidettiin yhtenä sukupolvensa suurimmista näyttelijöistä, ja hän oli tunnettu komeudestaan; mustista hiuksistaan ja sinisistä silmistään.