Yahoo Web Search

  1. The satellite image - Microsoft Community

    answers.microsoft.com › en-us › windows

    Jan 15, 2020 · The satellite imagery in Maps app is accredited to Earthstar Geographics of San Diego, CA. Their website is here: TerraColor® Landsat Satellite Images of Earth by Earthstar Geographics I hope this helps. _____

  2. Origin and date of satellites images - Microsoft Community

    answers.microsoft.com › en-us › bing

    May 12, 2015 · As per the description, I understand that you would like to know about origin and date of satellite images on Bing maps. I would like to know what you exactly mean by when you say QuickBird, WorldView-2 or other satellite image. I would like to inform you that we cannot obtain information’s about the date.

  3. Use of Bing satellite images - Microsoft Community

    answers.microsoft.com › en-us › bing

    Jan 22, 2017 · Use of Bing satellite images Hi, For field work, I would like to print several copy of paper maps with Bing satellite image as background and accessible through Qgis.

  4. Maps App has Outdated Maps - Microsoft Community

    answers.microsoft.com › en-us › windows

    Dec 07, 2020 · MSN; Music, Movies & TV; ... Is it possible to update the maps/satellite imagery in the Windows Map App? ... The app images appear a few years older than the ones on ...

  5. Microsoft Maps - Microsoft Community

    answers.microsoft.com › en-us › mobiledevices

    Microsoft maps need to be developed , it's far away Google Maps. Some of the places are mispelt and the satellite images aren't that good.I just thought if maps can have a camera option so that we can get live directions in the camera like street view and get informations about places and buildings just by scanning through camera.I think that ...

  6. Nokia Maps Satellite View Quality - Microsoft Community

    answers.microsoft.com › en-us › mobiledevices

    Dec 31, 2011 · Nokia Maps Satellite View Quality Nokia Maps satelite view picture quality is very ugly in some countries to the point where you can't make out a single thing when zoomed in. I live in Jamaica and it is a pain trying to use it, so I am forced to use that other mapping service we all know of.

  7. Satellite view of OVI Maps - Microsoft Community

    answers.microsoft.com › en-us › mobiledevices

    Feb 04, 2010 · Hi Folks, Can anyone give me some advice about the Satellite view (and even terrain view) of ovi maps. I've put version 3.03 (but the problem existed in the previous 3.01) on today - which currently

  8. satellite view not working?? - Microsoft Community

    answers.microsoft.com › en-us › mobiledevices

    Oct 30, 2009 · And thing is that Navteq is showing satellite imagery on the website for my region.Not only Navteq but all other map providers like Google, Yahoo, Bing etc also provide satellite Images for my region. So this not the case with my region that satellite maps are not available, thier should be some problem with Nokia Maps only.

  9. Map updates - Microsoft Community

    answers.microsoft.com › en-us › bing

    Mar 13, 2017 · I frequent Zillow a lot and was asking them If they could update their maps.They told me that they use Bing maps that are updated frequently. How often is frequently and when Is a new update coming?

  10. Maps Nokia Asha 311 - Microsoft Community

    answers.microsoft.com › en-us › mobiledevices

    Apr 23, 2013 · Why with my nokia asha 311 can't see satellite images with nokia maps?? This thread is locked. You can follow the question or vote as helpful, but you cannot reply to this thread.

  11. People also search for