Yahoo Web Search

 1. Gushti - Wikipedia

  en.wikipedia.org/wiki/Gushti

  Gushti (Persian: گوشتي ‎, also Romanized as Gūshtī) is a village in Khorrami Rural District, in the Central District of Khorrambid County, Fars Province, Iran.At the 2006 census, its population was 58, in 17 families.

 2. Gushti - Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/Gushti

  Gushti është muaji i tetë i vitit në Kalendarin Gregorian dhe ka 31 ditë. Emri "gusht" është adaptim nga emri i perandorit romak Oktavian Augusti . Ky muaj ka 31 ditë sepse Augusti donte që muaji i quajtur sipas tij të kishte po aq ditë sa muaji i quajtur sipas Jul Cezarit ( korriku ).

  • Gushti
 3. Par Gushti - Wikipedia

  en.wikipedia.org/wiki/Par_Gushti

  Par Gushti (Persian: پرگوشتي ‎, also Romanized as Par Gūshtī) is a village in Kamaraj Rural District, Kamaraj and Konartakhteh District, Kazerun County, Fars Province, Iran. At the 2006 census, its existence was noted, but its population was not reported.

 4. 1 Gusht - Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/1_gusht

  1 gushti është dita e 213-të e kalendarit gregorian (dita e 214-t në vitin e brishtë) - kështu që deri në fund të vitit kanë mbetur edhe 152 ditë. Muajt Janari

 5. Gushti (, also Romanized as Gūshtī) is a village in Khorrami Rural District, in the Central District of Khorrambid County, Fars Province, Iran.At the 2006 census, its population was 58, in 17 families.

 6. Gushti merupakan sebuah kawasan yang terletak di Iran.. Rujukan. Rencana berkenaan Iran ini ialah rencana tunas.Anda boleh membantu Wikipedia dengan mengembangkannya

 7. Bangladeshis - Wikipedia

  en.wikipedia.org/wiki/Bangladeshi

  Bangladeshis, the most widely used term to refer to the citizens of Bangladesh, comes from Bangladesh (meaning "Country of Bengal"), and can be traced to the early 20th century. Then, the term was used by Bengali patriotic songs like Namo Namo Namo Bangladesh Momo , by Kazi Nazrul Islam , and Aaji Bangladesher Hridoy , by Rabindranath Tagore .

 8. Gushti Kola - en.LinkFang.org

  en.linkfang.org/wiki/Gushti_Kola

  Gushti Kola (Persian: گوشتي كلا ‎, also Romanized as Gūshtī Kolā) is a village in Talarpey Rural District, in the Central District of Simorgh County, Mazandaran Province, Iran. At the 2006 census, its population was 28, in 9 families.

 9. VOAL

  www.voal.ch/zvicra-kremton-1-gushtin-diten-kombetare

  Voice of Albanians. Please Wait ... 0 %

 10. Rrebeshe shiu dhe vranësira, gushti fillon me mot surprizues. 07:45 | 01/08/2020. Greqia nuk gjen paqe nga tërmetet, dy lëkundje të forta njëra... 14:09 | 01/08 ...