Yahoo Web Search

 1. Jogi-karhu (hahmo) – Wikipedia

  fi.wikipedia.org/wiki/Jogi-karhu_(hahmo)

  Jogi-karhu (engl. Yogi Bear) on Hanna-Barberan tunnettu piirroshahmo. William Hannan, Joseph Barberan ja Ed Benedictin luoma hahmo teki ensiesiintymisensä vuonna 1958 Hakki-koiran ohjelmassa ja saavutti suurta suosiota, minkä johdosta se sai vuonna 1961 oman ohjelmansa.

 2. Jogi-karhu (hahmo) - Wikiwand

  www.wikiwand.com/fi/Jogi-karhu_(hahmo)

  Jogi-karhu on Hanna-Barberan tunnettu piirroshahmo. William Hannan, Joseph Barberan ja Ed Benedictin luoma hahmo teki ensiesiintymisensä vuonna 1958 Hakki-koiran ohjelmassa[1] ja saavutti suurta suosiota, minkä johdosta se sai vuonna 1961 oman ohjelmansa. Vuonna 1964 valmistui hahmon ensimmäinen nimikkoelokuva Jogi-karhu seikkailee. Vuosien mittaan Jogi-karhusta tehtiin lukuisia ...

 3. Jogi-karhu (hahmo) - Unionpedia

  fi.unionpedia.org/i/Jogi-karhu_(hahmo)

  Jogi-karhu (hahmo) ja Galaxy Goof-Ups · Katso lisää » Greg Burson Gregory Lewis Burson (29. kesäkuuta 1949 – 22. heinäkuuta 2008) oli yhdysvaltalainen ääninäyttelijä, joka teki useita äänirooleja Hanna-Barberan tuottamiin piirrossarjoihin 1980- ja 1990-luvulla.

 4. Hakki-koira (hahmo) – Wikipedia

  fi.m.wikipedia.org/wiki/Hakki-koira_(hahmo)

  Hakki-koira oli ensimmäisiä suosittuja piirroshahmoja. 1950-luvun lopulla alkoi sen oma televisio-ohjelma The Huckleberry Hound Show.Ohjelmassa esiintyi Hakki-koiran lisäksi muun muassa Jogi-karhu apurinsa kanssa.

 5. Hakki-koira - Unionpedia

  fi.unionpedia.org/Hakki-koira

  Hakki-koira ja Jogi-karhu (hahmo) · Katso lisää » Joseph Barbera Joseph Roland "Joe" Barbera (24. maaliskuuta 1911 – 18. joulukuuta 2006) oli yhdysvaltalainen animaatiofilmien tekijä, sarjakuvataiteilija, tuottaja ja William Hannan yhteistyökumppani.

 6. Greg Berg - Unionpedia

  fi.unionpedia.org/Greg_Berg

  Greg Berg on yhdysvaltalainen ääninäyttelijä, joka oli muun muassa Hakki-koiran äänenä Jogi-karhu-piirrossarjassa 1990-luvun alussa. 10 suhteet: Donatello (sarjakuvahahmo) , Hakki-koira (hahmo) , Jogi-karhu (vuoden 1991 animaatiosarja) , Piirrosanimaatio , Pikkumuppetit , Simpsonit , Transformers: Kuun pimeä puoli , Turtles ...

 7. Bobo (piirroshahmo) – Wikipedia

  fi.wikipedia.org/wiki/Bobo_(piirroshahmo)

  Bobo (myös Boo Boo, engl. Boo-Boo Bear) on Hanna-Barberan tunnettu piirroshahmo. William Hannan ja Joseph Barberan luoma hahmo teki ensiesiintymisensä vuonna 1958 Hakki-koiran ohjelmassa ja on sittemmin esiintynyt yhdessä Jogin kanssa hahmon omassa nimikkosarjassa Jogi-karhu vuonna 1961.

 8. Luokka:Kuvitteelliset karhut – Wikipedia

  fi.wikipedia.org/wiki/Luokka:Kuvitteelliset_karhut

  Sivut, jotka ovat luokassa Kuvitteelliset karhut. Seuraavat 22 sivua kuuluvat tähän luokkaan. Sivujen kokonaismäärä luokassa on 22.

 9. Lapin AMK opinnäytetyön malli - Theseus

  www.theseus.fi/bitstream/handle/10024/101128/...

  ja Soraset (1960) ja Jogi-karhu (1961). (Wikipedia cartoons 2015.) Eniten käytetty ratkaisu rajoitetussa animaatiossa on saman animaation kierrättäminen, jolloin uusia kuvia tarvitsee piirtää mahdollisimman vähän. Hyvä esimerkki tästä on kävelyanimaatio, jossa samaa kahdeksan ruudun kävelyä

 10. Luokka:Piirroshahmot – Wikipedia

  fi.wikipedia.org/wiki/Luokka:Piirroshahmot

  Sivut, jotka ovat luokassa Piirroshahmot. Seuraavat 57 sivua kuuluvat tähän luokkaan. Sivujen kokonaismäärä luokassa on 57.