Yahoo Web Search

 1. Partit Demòcrata dels Estats Units - Viquipèdia, l ...

  ca.wikipedia.org/wiki/Partit_Demòcrata_dels...

  El Partit Demòcrata és un partit polític dels Estats Units d'Amèrica.El partit, amb el seu nom actual, va ser establert per Andrew Jackson durant la dècada de 1820, encara que va néixer amb Thomas Jefferson i com una escissió del Partit Demòcrata-Republicà de 1792.

 2. Partit Demòcrata-Republicà - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

  ca.wikipedia.org/wiki/Partit_Demòcrata...

  El Partit Demòcrata Republicà defensava els drets dels estats dels Estats Units front el Govern Federal. Els membres del Partit Federalista anomenaven despectivament "Demòcrates" als membres del partit de Jefferson, amb la intenció d'identificar-los amb els partidaris radicals de la Revolució francesa.

 3. Democratic Party (United States) - Wikimedia Commons

  commons.wikimedia.org/wiki/Democratic_Party...

  Mar 18, 2020 · This page was last edited on 18 March 2020, at 09:22. Files are available under licenses specified on their description page. All structured data from the file and property namespaces is available under the Creative Commons CC0 License; all unstructured text is available under the Creative Commons Attribution-ShareAlike License; additional terms may apply.

 4. Category:Democratic Party (United States) - Wikimedia Commons

  commons.wikimedia.org/wiki/Category:Democratic...

  Oct 21, 2019 · Media in category "Democratic Party (United States)" The following 143 files are in this category, out of 143 total. US Democratic Party Logo.svg 86 × 86; 359 bytes

 5. Partit Demòcrata dels Estats Units - Wikiwand

  www.wikiwand.com/ca/Partit_Demòcrata_dels_Estats...

  El Partit Demòcrata és un partit polític dels Estats Units d'Amèrica. El partit, amb el seu nom actual, va ser establert per Andrew Jackson durant la dècada de 1820, encara que va néixer amb Thomas Jefferson i com una escissió del Partit Demòcrata-Republicà de 1792.[1] És el segon partit polític més antic del món, després del Partit Conservador del Regne Unit.

 6. Partit de la Unió Nacional dels Estats Units - Viquipèdia, l ...

  ca.wikipedia.org/wiki/Partit_de_la_Unió_Nacional...

  El Partit de la Unió Nacional va ser el nom amb què es va presentar el Partit Republicà dels Estats Units a les eleccions presidencials de 1864, que es van dur a terme als estats del Nord durant la Guerra Civil Americana.

 7. Partit Republicà dels Estats Units - Viquipèdia, l ...

  ca.m.wikipedia.org/wiki/Partit_Republicà_dels...

  El Partit Republicà, també conegut com el GOP (anglès: Grand Old Party), és un dels dos grans partits polítics dels Estats Units (l'altre és el Partit Demòcrata).En la política moderna, el Partit Republicà ha estat el partit socialment més conservador i econòmicament més liberal.

 8. Estats Units d'Amèrica - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

  ca.m.wikipedia.org/wiki/Estats_Units_d'Amèrica

  Les eleccions presidencials del 2008 marquen una fita històrica pels Estats Units, essent les primeres en què un afroamericà participa com a candidat d'un dels partits majoritaris —Barack Obama, del Partit Demòcrata—, i els segons comicis amb una dona com a candidata a la vicepresidència d'un altre partit majoritari —Sarah Palin, del ...

 9. Partit Republicà dels Estats Units - Wikiwand

  www.wikiwand.com/ca/Partit_Republicà_dels_Estats...

  El Partit Republicà, també conegut com el GOP , és un dels dos grans partits polítics dels Estats Units . En la política moderna, el Partit Republicà ha estat el partit socialment més conservador i econòmicament més liberal. Va ser establert el 1854 com a coalició dels Whigs i el Partit del Sòl Lliure,[1] que s'oposaven a l'expansió de l'esclavatge i que promovien la modernització ...

 10. Partit Demòcrata - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

  ca.wikipedia.org/wiki/Partit_demòcrata

  Partit Demòcrata Europeu Català; Partit Democràtic Liberal Català (1976-1977) Partit Democràtic Socialista Obrer (1882-1887) Àfrica: Partit Democràtic de Guinea Equatorial; Partit Democràtic d'Unitat Popular (Somalilàndia, Somàlia) Amèrica: Nou Partit Democràtic del Canadà; Partit Demòcrata (Brasil) Partit Demòcrata dels Estats Units

 11. People also search for