Yahoo Web Search

 1. Stiermarken (deelstaat) - Wikipedia

  nl.wikipedia.org/wiki/Stiermarken_(deelstaat)

  Stiermarken (Duits: Steiermark, Sloveens: Štajerska, Stiermarks dialect: Steiamoak of Steiamårk) is een deelstaat (Bundesland) van Oostenrijk.De hoofdstad is Graz, dat tevens de grootste stad van de deelstaat is (288.808 inwoners per 1-1-2019).

  • 16.392 km²
  • Graz
 2. Stiermarken (deelstaat) - Wikiwand

  www.wikiwand.com/nl/Stiermarken_(deelstaat)

  Stiermarken is een deelstaat van Oostenrijk. De hoofdstad is Graz, dat tevens de grootste stad van de deelstaat is .

 3. Categorie:Stiermarken - Wikipedia

  nl.wikipedia.org/wiki/Categorie:Stiermarken

  Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 28 okt 2016 om 00:31. De tekst is beschikbaar onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding/Gelijk delen, er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn.

 4. File:Steiermark Wappen.svg - Wikipedia

  en.wikipedia.org/wiki/File:Steiermark_Wappen.svg

  Nederlands: van de deelstaat Stiermarken Blazon Deutsch: Das Wappen des Landes ist in grünem Schild der rotgehörnte und gewaffnete silberne Panther, der aus dem Rachen Flammen hervorstößt.

 5. Salzburg (deelstaat) - Wikipedia

  nl.m.wikipedia.org/wiki/Salzburg_(deelstaat)

  Salzburg (Beiers: Soizburg of Lånd Soizburg) is een deelstaat (Land) van Oostenrijk. De hoofdstad is de gelijknamige stad Salzburg, die tevens de grootste stad van de deelstaat is (149.997 inwoners). De deelstaat wordt ter onderscheiding van de stad ook Salzburgerland (Duits: Salzburger Land) genoemd.

 6. Ficheru:Steiermark in Austria.svg - Wikipedia

  ast.wikipedia.org/wiki/Ficheru:Steiermark_in...

  Autorízase la copia, distribución y/o cambéu d'esti documentu baxo los términos de la Llicencia de documentación llibre GNU, versión 1.2 o cualesquier otra que nel futuru espublice la Free Software Foundation; ensin seiciones invariables, testos de portada, nin testos de contraportada.

 7. Weiz (district) : definition of Weiz (district) and synonyms ...

  dictionary.sensagent.com/Weiz (district)/nl-nl

  Bezirk Weiz is een district in de Oostenrijkse deelstaat Stiermarken. Het district heeft ongeveer 86.000 inwoners. Het district heeft ongeveer 86.000 inwoners. Het bestaat uit een aantal gemeenten .

 8. Friedberg (Steiermark)

  ngtykfy.blogspot.com/2019/01/friedberg...

  Friedberg is een gemeente in de Oostenrijkse deelstaat Stiermarken, en maakt deel uit van het district Hartberg. Friedberg telt 2614 inwoners. Geplaatst op: 01-11-2007.

 9. Sankt Wolfgang-Kienberg - Wikiwand

  www.wikiwand.com/nl/Sankt_Wolfgang-Kienberg

  Sankt Wolfgang-Kienberg is een gemeente in de Oostenrijkse deelstaat Stiermarken, en maakt deel uit van het district Judenburg. Sankt Wolfgang-Kienberg telt 393 inwoners. For faster navigation, this Iframe is preloading the Wikiwand page for Sankt Wolfgang-Kienberg .

 10. Stiermarke - Wikipedia

  af.wikipedia.org/wiki/Stiermarken

  Stiermarke (Duits: Steiermark, Sloweens: Štajerskais) is 'n deelstaat van Oostenryk. Graz, die hoofstad, met 'n bevolking van 273 838, is die grootste stad van Stiermarke.