Yahoo Web Search

 1. Kalender - Wikipedia, den frie encyklopædi

  da.wikipedia.org › wiki › Tresårig_cyklus

  Etymologi. Ordet "kalender" kommer af et af de få latinske ord, der ofte staves med k, nemlig Kalendae, der betød "månedens første dag".Deraf kom udtrykket ad kalendas Graecas (= "efter græsk kalender", med betydningen "at udsætte noget, så det aldrig bliver gjort").

 2. Diskussion:Tresårig cyklus - Wikipedia, den frie encyklopædi

  da.wikipedia.org › wiki › Diskussion:Tresårig_cyklus

  Jeg ved ikke rigtig om tresårig cyklus behøver en side til at forklare begrebet idet forklaringen findes i navnet. Jeg skrev alligevel siden da den var registreret under ønskede sider. Venligst bær over med mig hvis det var en fejl. Dette er min første wikiartikel og jeg kastede mig kun ud i det som led i et studie projekt.

 3. Kalender - Wikiwand

  www.wikiwand.com › da › Kalender

  En kalender er et system, der anvendes til at navngive tidsperioder som dagene i et år. En kalender er også navnet på den håndgribelige dagskalender .

 4. Kalender - da.LinkFang.org

  da.linkfang.org › wiki › Tresårig_cyklus

  (Omdirigeret fra Tresårig_cyklus) En kalender er et system , der anvendes til at navngive tidsperioder som dagene i et år . En kalender er også navnet på den håndgribelige dagskalender (spiralkalender, lommekalender, m.m.).

 5. Kalender - Unionpedia, den semantiske netværk

  da.unionpedia.org › Kalender

  Dagskalender, Kalendere, Tresårig cyklus. Unionpedia er et koncept kort eller semantisk netværk organiseret som et leksikon eller ordbog. Det giver en kort definition af hver koncept og dets relationer.