Yahoo Web Search

Search results

  1. Wilt u de WOZ-waarde van een huis weten? Dat kunt u op 3 manieren nagaan: op de website WOZ-waardeloket. na inloggen met DigiD op de website MijnOverheid.nl. door te informeren bij de gemeente die de waarde van de woning vastgesteld heeft.

  2. People also ask

  3. De waarde van uw huis, garage of andere onroerende zaak staat op de WOZ-beschikking van uw gemeente. Die beschikking ontvangt u thuis of u kunt deze bekijken via MijnOverheid.nl. U kunt de WOZ-waarde van uw woning ook (gratis) opvragen via het WOZ-waardeloket.

  4. <iframe src="//kadasterbv.containers.piwik.pro/49d516ae-c5e9-11e7-aae6-0017fa104e46/noscript.html" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe>

  5. De gemeente bepaalt de WOZ-waarde van uw huis. Hiervoor bezoekt ze per straat of buurt 1 of een aantal woningen en kijkt ze naar verkoopprijzen van vergelijkbare woningen in uw straat of buurt. Met een computermodel vergelijkt de gemeente de gegevens van de verschillende huizen met elkaar.

  6. U kunt de WOZ-waarde van uw huis inzien via het WOZ-waardeloket. Als huizenbezitter ontvangt u ieder jaar een brief (beschikking) van uw gemeente met de nieuwe WOZ-waarde. Meer informatie leest op de pagina WOZ-waarde.

  7. Via het WOZ-waardeloket kunt u gratis de WOZ-waarde van uw woning opvragen. Ook kunt u bij uw gemeente een taxatieverslag opvragen van uw woning of bedrijfspand. Met de koopsominformatie van het Kadaster weet u of de WOZ-waarde ongeveer klopt.

  8. Het taxatieverslag kun je, meestal via DigiD, kosteloos bij de gemeente opvragen. Hierin staat de onderbouwing van je WOZ-waarde op basis van maximaal 3 verkochte woningen. Deze woningen zijn rond de peildatum verkocht en vindt de gemeente representatief voor de bepaling van jouw WOZ-waarde.

  1. People also search for