Yahoo Web Search

 1. フィギュアスケート - Wikipedia

  ja.wikipedia.org/wiki/フィギュアスケーター

  『銀色の絆』(雫井脩介、php研究所) 『舞姫はじめました~恋も奇跡も氷の上~』(和泉統子、新書館) 『ライバル・オン・アイス』(吉野真理子、講談社) その他、トルストイ『アンナ・カレーニナ』にスケートをするシーンが出てくる。 絵本

  • 18世紀
  • シングル(1名)、, ペア(男女各1名)、, アイスダンス(男女各1名)、, シンクロ(正選手16名、補欠4名)
 2. Koala - Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/Koala

  Koala është një specie e cila gjendet në Australi dhe përfaqësuesi i vetëm i gjallë i familjes Phascolarctidae. Gjendet në rajonet bregdetare të Australisë jugore dhe lindore, nga Adelaide deri në pjesën jugore të Gadishullit Cape York.

 3. Wikipedia shqip - Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/Wikipedia_shqip

  Wikipedia Shqip është versioni shqip i Wikipedia-s, enciklopedisë së lirë. Ajo filloi më 12 tetor 2003 dhe sot përmban 79.920 artikuj.Wikipedia shqip e ka vendin e 72-të sipas listës së Wikipedia-ve.

 4. Iliada - Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/Kënga_e_Ilionit

  Iliada (greqishte e lashtë: Ἰλιάς, Iliás) ose Kënga e Ilionit, është një poemë epike greke e lashtë, në heksameter daktilik, tradicionalisht e atribuar Homerit.

 5. 11月14日 - Wikipedia

  ja.wikipedia.org/wiki/11月14日

  11月14日(じゅういちがつじゅうよっか、じゅういちがつじゅうよんにち)はグレゴリオ暦で年始から318日目(閏年では319日目)にあたり、年末まであと47日ある。

 6. Leksikologjia - Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/Leksikologjia

  Leksikologjia është degë e gjuhësisë që studion fjalët (leksikun) e një gjuhe. Kjo mund të përfshijë natyrën e tyre dhe funksionin si simbol, i tyre do të thotë, marrëdhënien e kuptimit të tyre me epistemologjinë në përgjithësi, dhe rregullat e përbërjes së tyre nga elementet më të vogla (morfemat dhe fonemat si njësi themelore të tingullit).

 7. Xhudo - Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/Xhudo

  Xhudo ose Judo është një fjalë japoneze e cila ka kutimin ose domethënien "mënyrë e lehtë". Si sport u themelua në vitin 1882 në Japoni nga një studiues i ri i quajtur Jigoro Kano.

 8. Wikipedia - Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/Wikipedia

  Wikipedia-Logo Shqip Artikulli kryesor: Wikipedia shqip . Versioni shqip i Wikipedia-s, Enciklopedisë së Lirë që quhet Wikipedia shqip , filloi më 12 tetor 2003 dhe sot përmban 82.027 artikuj.

 9. Elifba alphabet - Wikipedia

  en.wikipedia.org/wiki/Elifbaja_shqip

  The last version of the Elifbaja shqip was invented by the leader of the Albanian National Awakening, Muslim scholar Rexhep Voka (1847-1917). Page from the 1861 Daut Boriçi primer. The Ottoman Turkish alphabet was mainly favored by Albanian Muslims , but also used by some Christians .

 10. Malajzia - Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/Malajzia

  Malajzia është një vend në Azinë Juglindore e përbërë nga trembëdhjetë shtete dhe tre Territoret Federale, me nje total prej toke 329.845 kilometra katrore (127.354 sq mi).

 11. People also search for