Yahoo Web Search

 1. Wikipedia shqip - Wikipedia

  sq.wikipedia.org › wiki › Wikipedia_shqip

  Wikipedia Shqip është versioni shqip i Wikipedia-s, enciklopedisë së lirë. Ajo filloi më 12 tetor 2003 dhe sot përmban 79.920 artikuj.Wikipedia shqip e ka vendin e 72-të sipas listës së Wikipedia-ve.

 2. Wikipedia - Wikipedia

  sq.wikipedia.org › wiki › Wikipedia

  Wikipedia-Logo Shqip Artikulli kryesor: Wikipedia shqip . Versioni shqip i Wikipedia-s, Enciklopedisë së Lirë që quhet Wikipedia shqip , filloi më 12 tetor 2003 dhe sot përmban 82.725 artikuj.

 3. フィギュアスケート - Wikipedia

  ja.wikipedia.org › wiki › フィギアスケート

  『銀色の絆』(雫井脩介、php研究所) 『舞姫はじめました~恋も奇跡も氷の上~』(和泉統子、新書館) 『ライバル・オン・アイス』(吉野真理子、講談社) その他、トルストイ『アンナ・カレーニナ』にスケートをするシーンが出てくる。 絵本

  • 18世紀
  • シングル(1名)、, ペア(男女各1名)、, アイスダンス(男女各1名)、, シンクロ(正選手16名、補欠4名)
 4. Wikipedia:Wikipedianët - Wikipedia

  sq.wikipedia.org › wiki › Wikipedia:Wikipedianët

  Wikipedianët në shqip janë ata persona të cilët shkruajnë dhe redaktojnë artikuj në Wikipedia në gjuhën shqipe. Edhe pse ndoshta mund të mendohet se më mirë është të quhen këta persona si enciklopedistë sepse në të vërtetë Wikipedia është një enciklopedi por në të vërtetë ky term është më se i përshtatshëm ...

 5. Dreqi - Wikipedia

  sq.wikipedia.org › wiki › Dreqi

  Dreqi ose Djalli (greqisht Διάβολος, dhiavolos - nga e cila rrjedh fjala djall = "shpifës", latinisht Diábolus) në shumë fe është një qënie e mbinatyrshme që mishëron të keqen.

 6. Simpsons - Wikipedia

  sq.wikipedia.org › wiki › Simpsons

  Dubluesit te Simpsons. Dubluesit e tanishëm/rregullt Dan Castellaneta: Homer Simpson · Abraham Simpson · Barney Gumble · Krusty · Groundskeeper Willie · Mayor Quimby · Hans Moleman · Sideshow Mel · Itchy · Kodos · Poochie · Louie · Gil Gunderson

 7. Shiko Top Channel Tv live shqip - video Dailymotion

  www.dailymotion.com › video › x2lu8fn

  Apr 05, 2015 · Hajde Shiko Seriale Shqip. 43:25. Shiko kush LUAN, 28 Tetor 2017, Pjesa 1 - Top Channel Albania - Entertainment Show. Top Channel Albania. 1:38

 8. East Hampshire (UK Parliament constituency) From Wikipedia, the free encyclopedia East Hampshire is a constituency represented in the House of Commons of the UK Parliament since 2010 by Damian Hinds of the Conservative Party.

 9. konami wikipedia shqip - Yahoo Search Results

  search.yahoo.com › tablet › s

  Trading Card Game published by Konami.Originally intended as a one-shot in the manga's episodic introduction of new games, the game was named "Magic and Wizards" as a reference to the card game Magic: The Gathering and its publishing company Wizards of the Coast (the card game's name was changed to "Duel Monsters" in the anime adaptations).

 10. Eric Clapton - Wikipedia en.wikipedia.org / wiki / Eric_Clapton Eric Patrick Clapton, CBE (born 30 March 1945) is an English rock and blues guitarist, singer, and songwriter.

 11. People also search for