Yahoo Web Search

 1. Wikipedia shqip - Wikipedia

  sq.wikipedia.org › wiki › Wikipedia_shqip

  Wikipedia Shqip është versioni shqip i Wikipedia-s, enciklopedisë së lirë. Ajo filloi më 12 tetor 2003 dhe sot përmban 79.920 artikuj.Wikipedia shqip e ka vendin e 72-të sipas listës së Wikipedia-ve.

 2. フィギュアスケート - Wikipedia

  ja.wikipedia.org › wiki › フィギュアスケート

  『銀色の絆』(雫井脩介、php研究所) 『舞姫はじめました~恋も奇跡も氷の上~』(和泉統子、新書館) 『ライバル・オン・アイス』(吉野真理子、講談社) その他、トルストイ『アンナ・カレーニナ』にスケートをするシーンが出てくる。 絵本

  • 18世紀
  • シングル(1名)、, ペア(男女各1名)、, アイスダンス(男女各1名)、, シンクロ(正選手16名、補欠4名)
 3. Cunami - Wikipedia

  sq.wikipedia.org › wiki › Cunami

  Cunami (në anglisht Tsunami) janë valë të gjata të shkaktuara nga zhvendosjet tektonike të pllakave të fundit të oqeaneve, gjegjësisht lëkundjet nënoqeanike-nëndetare.

 4. Arkimedi - Wikipedia

  sq.wikipedia.org › wiki › Arkimedi

  Arkimedi (greq: Αρχιμήδης - Arhimēdēs) Në vitet 287 p.e.s lindi shkencëtari Arkimed. Ai jetoi rreth viteve 287 p.e.s. - 212 p.e.s.) qe një matematikan, fizikant, inxhinier, astronom dhe filozof i lashtë sicilian i lindur në koloninë e portit sirakuzian.

 5. Gladiatorët - Wikipedia

  sq.wikipedia.org › wiki › Gladiatorët

  Shumica ishin të përbuzur si skllevër, arsimoheshin në kushte të vështira, ishin te izoluar ne shoqëri, madje ishin të ndarë edhe në vdekje. Pavarësisht nga origjina e tyre, gladiatorët ju ofruan spektatorëve një shembull të etikës marciale të Romës dhe në luftime, ata u bënë frymëzim dhe morrën shumë brohoritje nga populli.

 6. 11月14日 - Wikipedia

  ja.wikipedia.org › wiki › 11月14日

  11月14日(じゅういちがつじゅうよっか、じゅういちがつじゅうよんにち)はグレゴリオ暦で年始から318日目(閏年では319日目)にあたり、年末まであと47日ある。

 7. Gjuha shqipe - Wikipedia

  sq.wikipedia.org › wiki › Shqip

  Gjuha shqipe (ose thjesht shqipja) është gjuhë dhe degë e veçantë e familjes indo-evropiane të folur nga më shumë se 6 milionë njerëz, kryesisht në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut, por edhe në zona të tjera të Evropës Jugore ku ka një popullsi shqiptare, duke përfshirë Malin e Zi dhe Luginën e Preshevës. Është gjuha zyrtare e Shqipërisë dhe Kosovës.

 8. Diskutim:Wikipedia shqip - Wikipedia

  sq.wikipedia.org › wiki › Diskutim:Wikipedia_shqip

  Propozim. Çka mendoni me e bashku këtë artikëll me artikullin Wikipedia. tung --bet_0 2006 Shkurt 3 21:15 (UTC) . Jo mir, se nuk jane njete, se ajo e sqaron Wikipedien, kjo, wikipedia shqip, dhe si keshtu i takon Wikipedia Shqip nje artikull.

 9. Glikogjeni - Wikipedia

  sq.wikipedia.org › wiki › Glikogjeni

  Glikogjeni është polisakaridi, i cili gjendet kryesisht në mëlçi dhe në muskujt e organizmit të shtazëve dhe shërben si ushqim rezervë.Teprica e glukozës në organizëm shndërrohet në glikogjen dhe rezervohet në mëlçi.

 10. GL-20 ガラス蓋20cm 早割クーポン - DHLTOYOU

  www.dhltoyou.com › 11871109608289 › NGZjM_z_RjYW

  Wikipedia「エキスパンションジョイント」の 「異なる性状を持った構造体どうしを分割して 力を伝達しないようにする継目のことをいう。」 もわかりやすい。 建築には詳しくないため引用しました。

 11. People also search for