Yahoo Web Search

 1. 1890-luku – Wikipedia

  fi.wikipedia.org/wiki/1890-luku

  1890-luku oli vuosikymmen, joka alkoi 1. tammikuuta 1890 ja päättyi 31. joulukuuta 1899. Vuosikymmen oli 1800-luvun viimeinen vuosikymmen.

 2. 1890 – Wikipedia

  fi.wikipedia.org/wiki/1890

  Vuosisadat: 1600-luku · 1700-luku · 1800-luku · 1900-luku · 2000-luku: Vuosikymmenet

 3. Luokka:1890-luku – Wikipedia

  fi.wikipedia.org/wiki/Luokka:1890-luku

  Sivut, jotka ovat luokassa 1890-luku. Seuraavat 15 sivua kuuluvat tähän luokkaan. Sivujen kokonaismäärä luokassa on 15.

 4. 1990-luku – Wikipedia

  fi.wikipedia.org/wiki/1990-luku

  1890-luku · 1900-luku · 1910-luku · 1920-luku · 1930-luku · 1940-luku ... Wikipedia® on Wikimedia Foundationin rekisteröimä tavaramerkki.

 5. 1880-luku – Wikipedia

  fi.wikipedia.org/wiki/1880-luku

  1880-luku oli vuosikymmen, joka alkoi 1. tammikuuta 1880 ja päättyi 31. joulukuuta 1889.Vuosikymmen oli 1800-luvun yhdeksäs vuosikymmen.. Vuosikymmenen teemoja olivat toinen teollinen vallankumous ja länsimaiden jatkuva talouskasvu.

 6. Wikipedia shqip - Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/Wikipedia_shqip

  Wikipedia Shqip është versioni shqip i Wikipedia-s, enciklopedisë së lirë. Ajo filloi më 12 tetor 2003 dhe sot përmban 79.920 artikuj.Wikipedia shqip e ka vendin e 72-të sipas listës së Wikipedia-ve.

 7. 1810-luku – Wikipedia

  fi.wikipedia.org/wiki/1810-luku

  1850-luku · 1860-luku · 1870-luku · 1880-luku · 1890-luku · 1900-luku. Vuodet: ... Wikipedia® on Wikimedia Foundationin rekisteröimä tavaramerkki.

 8. Sllovenia - Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/Sllovenia

  Republika e Sllovenisë (sllovenisht: Republika Slovenija) është një vend bregdetar pranë Alpeve në Europën jugore. Në perëndim kufizohet me Italinë, Detin Adriatik në jug-perendim të saj ndodhet Kroacia ndërsa Hungaria në lindje-perendim dhe Austria në veri.

 9. 1850-luku – Wikipedia

  fi.wikipedia.org/wiki/1850-luku

  1850-luku oli vuosikymmen, joka alkoi 1. tammikuuta 1850 ja päättyi 31. joulukuuta 1859.Vuosikymmen oli 1800-luvun kuudes vuosikymmen.. Tapahtui vuosikymmenen aikana. 1850–1864 – Taiping-kapina Kiinassa

 10. Wikipedia

  www.wikipedia.org

  Wikipedia is a free online encyclopedia, created and edited by volunteers around the world and hosted by the Wikimedia Foundation.

 11. People also search for