Yahoo Web Search

 1. 2000-luvun ensikymmen – Wikipedia

  fi.wikipedia.org/wiki/2000-vuosikymmen

  Wikipedia aloitti toimintansa tammikuussa 2001, ... Kuvia tai muita tiedostoja aiheesta 2000-vuosikymmen Wikimedia Commonsissa Sivua on viimeksi muutettu 1. syyskuuta ...

 2. Luokka:2000-vuosikymmen – Wikipedia

  fi.wikipedia.org/wiki/Luokka:2000-vuosikymmen

  Sivut, jotka ovat luokassa 2000-vuosikymmen. Seuraavat 18 sivua kuuluvat tähän luokkaan. Sivujen kokonaismäärä luokassa on 18.

 3. Wikipedia

  www.wikipedia.org

  Wikipedia is a free online encyclopedia, created and edited by volunteers around the world and hosted by the Wikimedia Foundation.

 4. Wikipedia shqip - Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/Wikipedia_shqip

  Wikipedia Shqip është versioni shqip i Wikipedia-s, enciklopedisë së lirë. Ajo filloi më 12 tetor 2003 dhe sot përmban 79.920 artikuj.Wikipedia shqip e ka vendin e 72-të sipas listës së Wikipedia-ve.

 5. 200-vuosikymmen – Wikipedia

  fi.wikipedia.org/wiki/200-vuosikymmen

  190-luku · 200-luku · 210-luku · 220-luku · 230-luku · 240-luku 250-luku · 260-luku · 270-luku · 280-luku · 290-luku · 300-luku

 6. Luokka:2000-vuosikymmenellä kuolleet – Wikipedia

  fi.wikipedia.org/wiki/Luokka:2000...

  2000-vuosikymmenellä kuolleet henkilöt. Katso myös: 2000-vuosikymmenellä syntyneet. PetScan-haku

 7. Luokka:2000-vuosikymmenellä syntyneet – Wikipedia

  fi.wikipedia.org/wiki/Luokka:2000...

  2000-vuosikymmenellä syntyneet henkilöt. Katso myös: 2000-vuosikymmenellä kuolleet. CatScan-haku

 8. Sllovenia - Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/Sllovenia

  Republika e Sllovenisë (sllovenisht: Republika Slovenija) është një vend bregdetar pranë Alpeve në Europën jugore. Në perëndim kufizohet me Italinë, Detin Adriatik në jug-perendim të saj ndodhet Kroacia ndërsa Hungaria në lindje-perendim dhe Austria në veri.

 9. Shqipëria - Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/Shqipëria

  Vendndodhja gjeografike. Shqipëria kufizohet nga Mali i Zi në veriperëndim, Kosova në veri, nga Maqedonia e Veriut në lindje dhe Greqia në jug. Në kufirin natyror perëndimor Shqipëria ka dalje të hapur në Detin Adriatik dhe në jugperëndim në Detin Jon.

 10. Category:2000s - Wikimedia Commons

  commons.wikimedia.org/wiki/Category:2000s

  Jun 29, 2020 · Atmospheric conditions over the Arctic in summer for the low melt years of 2017 and 2018 and the strong melt year of 2019.webp 1,601 × 1,561; 366 KB

 11. People also search for