Yahoo Web Search

 1. 2009年 - Wikipedia

  ja.wikipedia.org/wiki/2009年

  2009年2009 ねん)は、西暦(グレゴリオ暦)による、木曜日から始まる平年。 平成21。. この項目では、国際的な視点に基づいた2009年について記載する。

 2. 2009年の日本 - Wikipedia

  ja.wikipedia.org/wiki/2009年の日本

  2009年12月1日付(11月30日発行)で破産により休刊になった 。 12月 [ 編集 ] 12月1日 - 特定商取引に関する法律 と 割賦販売法 を改正する 法律 、 特定商取引に関する法律及び割賦販売法の一部を改正する法律 が施行される [334] 。

 3. People also ask

  What is the definition of wikipedia?

  What is the operation of wikipedia?

  Is wikipedia bias?

 4. 2009 - Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/2009

  Arnis Hasi - 2 Shkurt 2009 Vdekje. 25 qershor - Michael Jackson, këngëtar amerikan (l. 1958) 26 nëntor - Teki Biçoku, gjeolog shqiptarë (l. 1926) Pa data Datat e personave më poshtë nuk janë të shënuara në artikujt mbi biografinë e tyre:?

 5. 2009年問題とは?goo Wikipedia (ウィキペディア) 。出典:Wikipedia(ウィキペディア)フリー百科事典。

 6. 2009 Albanian parliamentary election - Wikipedia

  en.wikipedia.org/wiki/2009_Albanian...

  Polls from March and April 2009 saw a very close race, with both the governing Democratic Party of Albania and the opposition Socialist Party of Albania around 37%, with minor parties like the Socialist Movement for Integration, the G99 Movement, the Unity for Human Rights Party and the Republican Party of Albania in the low single digits.

 7. 2009 në sport - Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/2009_në_sport

  Lista e viteve në sport | | 2005 | 2006 | 2007 | 2008 | 2009 në sport | 2010 Ngjarje të tjera | 2009 në televizion | 2009 në film | 2009 në literaturë | 2009 ...

 8. maido3, ”2009年4月、メキシコで3か所、米国では2か所において、いずれも局地的な発生が確認された。” / mabarasuji, ”2009年春頃から20103月頃にかけ、豚由来インフルエンザである A(H1N1)pdm09型インフルエンザウイルス の人への感染が、世界的に流行した事象, 流行初期にメキシコにおける感染 ...

 9. Kategoria:Filma 2009 - Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/Kategoria:Filma_2009

  Faqet në kategorinë "Filma 2009" Kjo kategori ka 28 faqe nga 28 gjithësej.

 10. Zgjedhjet parlamentare në Shqipëri, 2009 - Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/Zgjedhjet_parlamentare_në...

  Zgjedhjet parlamentare të vitit 2013 në Shqipëri u mbajtën më 28 qershor.Asnjë aleancë nuk fitoj 71 deputetë që duhen për të formuar një shumicë parlamentare, dhe për të formuar një qeveri të re partia Demokratike dhe Lëvizja Socialiste për Integrim i bashkuan forcat në një koalicion.

 11. People also search for