Yahoo Web Search

 1. 28 Juin - Wikipedia

  sco.wikipedia.org/wiki/28_Juin

  Frae Wikipedia, the free beuk o knawledge The 28t o Juin is the 179t day o the year (180t in lowp years) in the Gregorian Calendar, wi 186 days tae come.

 2. 28 janar - Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/28_janar

  Ngjarje. 1547 - Vdiq Henry VIII.Djali i tij 9 vjeçar, Edward VI u bë mbret. 1878 - Yale Daily News u bë gazeta e parë e përditshme e një kolegji në ShBA.; 1899 - U formua Lidhja e Pejës

 3. 28 Juîn — Wikipedia

  nrm.wikipedia.org/wiki/28_Juîn

  28 dé Juîn – 28 du meis d'juin28 de juin. Ch'est l'179 e jour d'l'an s'lon l'almonnas Grégorien. (180 e jour ès années bissextiles).

 4. Wikipedia shqip - Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/Wikipedia_shqip

  Wikipedia Shqip është versioni shqip i Wikipedia-s, enciklopedisë së lirë. Ajo filloi më 12 tetor 2003 dhe sot përmban 79.920 artikuj.Wikipedia shqip e ka vendin e 72-të sipas listës së Wikipedia-ve.

 5. Microsoft Access - Wikipedia

  en.wikipedia.org/wiki/Microsoft_Access

  ASP.NET web forms can query a Microsoft Access database, retrieve records and display them on the browser.. SharePoint Server 2010 via Access Services allows for Access 2010 databases to be published to SharePoint, thus enabling multiple users to interact with the database application from any standards-compliant Web browser.

  • November 1992; 28 years ago
  • Trialware
 6. Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/Faqja_kryesore

  - Wikipedia shqip mbush 16 vjeç! Faleminderit të gjithëve atyre që kanë ndihmuar gjatë këtyre viteve! Tungjatjeta o mik! - Mirëpritja e përdoruesve të rinj tashmë është automatizuar falë zgjatimit NewUserMessage. Shikoni më shumë në Kuvendi#Zgjatim i ri në komunitet. Të flasim shqip. - Ndryshim tërësor për emërtimin e ...

 7. Parachute - Wikipedia

  en.wikipedia.org/wiki/Parachute

  A parachute is a device used to slow the motion of an object through an atmosphere by creating drag (or in the case of ram-air parachutes, aerodynamic lift).Parachutes are usually made out of light, strong fabric, originally silk, now most commonly nylon.

 8. Coca-Cola - Wikipedia

  en.wikipedia.org/wiki/Coca-Cola

  Coca-Cola, or Coke, is a carbonated soft drink manufactured by The Coca-Cola Company.Originally marketed as a temperance drink and intended as a patent medicine, it was invented in the late 19th century by John Stith Pemberton and was bought out by businessman Asa Griggs Candler, whose marketing tactics led Coca-Cola to its dominance of the world soft-drink market throughout the 20th century.

 9. Kim Seok-jin - Wikipedia

  en.wikipedia.org/wiki/Kim_seok-Jin

  Kim Seok-jin (Korean : 김석진; born December 4, 1992), also known by his stage name Jin, is a South Korean singer, songwriter, and member of the South Korean boy band BTS since June 2013. Kim was scouted for the group while in university and joined Big Hit Entertainment as an actor, eventually transitioning to a Korean idol.

 10. Pikëpresja - Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/Pikëpresja

  Pikëpresja është shenjë pikësimi, që përbëhet nga një pikë me një presje përposh (;), që tregon një pushim më të gjatë se presja dhe përdoret kryesisht në një periudhë për të veçuar ato pjesë të saj të cilat qëndrojnë deri diku të pavarura.

 11. People also search for