Yahoo Web Search

 1. About 9,250 search results
 1. en.wikipedia.org › wiki › 576i576i - Wikipedia

  576i is a standard-definition video mode originally used for terrestrial television in most countries of the world where the utility frequency for electric power distribution is 50 Hz. Because of its close association with the colour encoding system, it is often referred to as simply PAL , PAL/ SECAM or SECAM when compared to its 60 Hz ...

 2. sq.wikipedia.org › wiki › İçerdeİçerde - Wikipedia

  Formata e figurës 576i (16:9 SDTV) 1080i Formata e audios Stereo: Transmetimi i parë 19 shtator 2016 – 19 qershor 2017 Içerde (Shqip: Brenda) ...

 3. en.wikipedia.org › wiki › 576576 - Wikipedia

  703 or 322 or −450. Germain of Paris (c. 496–576) Year 576 ( DLXXVI) was a leap year starting on Wednesday (link will display the full calendar) of the Julian calendar. The denomination 576 for this year has been used since the early medieval period, when the Anno Domini calendar era became the prevalent method in Europe for naming years.

 4. sq.wikipedia.org › wiki › SimpsonsSimpsons - Wikipedia

  • Përmbajtja
  • Historiku
  • Transmetimi
  • Filmi
  • Shiko Edhe
  • Lidhje të Jashtme

  Filmi në fjalë trajton tema të ndryshme të jetës aktuale dhe dukurive të përditshme si dhe të klisheve që janë të njohura jo vetëm në shoqërinë amerikane por edhe më gjerë.

  Ky film serial u prodhua nga FOX (20th Century Fox) dhe filloi të transmetohej që prej vitit 1989në kanalin FOX. Simpsons për herë të parë është prezantuar në Tracey Ullman Show me 48 mini-seria (Episoda të shkurta)të ndara në tre sezone. Prezantimi i filmit serial kishte aq sukses sa që televizioni i njohur FOX e ka vazhduar atë përgjatë 21 sezoneve tjera. Momentalisht është duke transmetuar sezoni i 22-të.

  Trasmetimi i Simpsons në një televizion shqiptar bëhet nga DigitAlb në kanalin Junior TV.Edhe në vende të tjera të botës transmetohet me sukses të madhë.

  Filmi i Simpsons do të vjen në të gjithë botën më 27 korrik 2007 në kino, deri tash veç trailer u shfaq, fillimi i trailer ia nis me një parodi Superman-it.

  Simpsons në Internet Movie Database
  Stampa:En Faqja zyrtare të Simpsons
  The Simpsons në MySpace
  Stampa:En Faqja adhuruese më e njohura dhe më madhja e Simpsons
 5. sq.wikipedia.org › wiki › ËË - Wikipedia

  Gjithashtu paraqitet edhe në gjuhën Turoyo kur ajo shkruhet me shkronja Latine ashtu si dhe në gjuhën ruse me dallimin e vetëm se në rusishte kjo shkronjë lexohet e shqiptohet “ë”. Në shqip është shkronja e tetë e alfabetit dhe zanorja e tretë, është shkronja më e përdorur dhe përbën 10 % të të gjitha shkrimeve.Shkronja ...

 6. sq.wikipedia.org › wiki › Kalp_YarasıKalp Yarası - Wikipedia

  Kalp Yarası (Shqip: Plagë Zemre) është një seri televizive turke drejtuar nga Yıldız Hülya Bilban dhe i shkruar nga treshja e Sema Ali Erol, Mahir Erol dhe Türküler Özgül Akad. Rolet kryesore janë Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran dhe Toprak Can Adıgüzel .

 7. sq.wikipedia.org › wiki › Yeni_HayatYeni Hayat - Wikipedia

  Yeni Hayat. Yeni Hayat (Shqip: Jetë e Re) është serial aksion dhe drama televizive turke. Epizodi i parë u publikua më 3 shtator 2020, drejtuar nga Başak Soysal dhe Cem Özüduru, dhe shkruar nga treshja e Elif Usman, Serdar Soydan dhe Deniz Büyükkırlı. Seriali përfundoi me 9 epizoda, e cila u publikua më 29 tetor 2020.

 1. People also search for