Yahoo Web Search

 1. About 6,810,000 search results
 1. 576i. Dari Wikipedia bahasa Indonesia, ensiklopedia bebas. 576i adalah modul resolusi standar video yang awalnya digunakan untuk siaran televisi di sebagian besar negara di dunia di mana utilitas frekuensi yang digunakan untuk distribusi tenaga listrik adalah 50 Hz. Karena adanya hubungan erat dengan sistem encoding warna, sering disebut ...

 2. en.wikipedia.org › wiki › 576i576i - Wikipedia

  576i is a standard-definition digital video mode, originally used for digitizing analog television in most countries of the world where the utility frequency for electric power distribution is 50 Hz. Because of its close association with the legacy color encoding systems, it is often referred to as PAL, PAL/ SECAM or SECAM when compared to its ...

 3. People also ask

  What does 576i stand for?

  What is the field rate of 576i50?

  What does the I in 576 mean on a line diagram?

  What is the difference between NTSC and 576i?

 4. uz.wikipedia.org › wiki › 576i576i - Vikipediya

  576i Vikipediya, ochiq ensiklopediya SDTVning davlatlar boʻyicha aniqligi; 576i ishlatadigan mamlakatlar koʻk rangda. 576i — bu standart aniqlikdagi video rejimidir, bu dunyoning aksariyat mamlakatlarida elektr energiyasini tarqatish uchun foydali chastota 50 Gts boʻlgan yer usti televideniyasi uchun ishlatiladi.

 5. en.wikipedia.org › wiki › IndonesiaIndonesia - Wikipedia

  Indonesia is the world's largest island country and the 14th-largest country by area, at 1,904,569 square kilometres (735,358 square miles ). With over 270 million people, Indonesia is the world's fourth-most populous country and the most populous Muslim-majority country.

 6. ja.wikipedia.org › wiki › 576i576i - Wikipedia

  576iとはユーラシア大陸で最も使用されていた動画の解像度。それらの国における標準画質である。 それらの国における標準画質である。 有効垂直解像度576本かつ、 インターレース(飛越走査) の動画を指す略称である。

 7. sq.wikipedia.org › wiki › IndoneziaIndonezia - Wikipedia

  Indonezia është shteti më i madh në Azinë Juglindore me sipërfaqe dhe numër të popullsisë.Ajo shtrihet në Arkipelagun e Malajës. Pozita gjeografike është shumë e volitshme.Ajo quhet edhe "urë" lidhëse natyrore. Indonezia shtrihet në udhekryqin më të rëndësishem të botës. Rol të rendesishem luan ngushtica e Malajes dhe ...

 1. People also search for