Yahoo Web Search

 1. Startpagina | Bibliotheek Beernem

  beernem.bibliotheek.be

  Wanneer Van 1 juni 2021 tot 27 juni 2021 Prijs Gratis. Deze expo is een bloemlezing van diversiteit en inventiviteit van cartoonisten vanuit alle hoeken van de wereld. In talloze stijlen en technieken vinden deze internationale cartoonisten de mogelijkheid om in moeilijke standpunten klaarheid te scheppen en een stem te geven aan allen die dat nodig hebben.

 2. Provincie West-Vlaanderen

  www.west-vlaanderen.be

  Aanbod en diensten van het provinciebestuur West-Vlaanderen. Om West-Vlaanderen nog sterker, beter en aantrekkelijker te maken, focust het provinciebestuur als een gedreven aanjager vanaf 2018 op haar grondgebonden opdrachten.

 3. Beernem is officieel een pleegzorggemeente (Beernem) - Het ...

  www.nieuwsblad.be › cnt › dmf20210607_95444238

  Jun 08, 2021 · Beernem - Beernem mag zich voortaan een pleegzorggemeente noemen. Pleegzorg West-Vlaanderen overhandigde het officiële pleegzorglabel aan schepen van Sociale Zaken Vicky Reynaert (Vooruit).

 4. Wereldhuis West-Vlaanderen | Provincie West-Vlaanderen

  www.west-vlaanderen.be › over-west-vlaanderen

  Nov 11, 2011 · Het provinciebestuur West-Vlaanderen steunt al heel lang projecten in het Zuiden. Tegelijk ondersteunt het initiatieven voor een groter draagvlak voor ontwikkelingssamenwerking in West-Vlaanderen. In het Wereldhuis West-Vlaanderen krijgt het provinciale Noord-Zuidbeleid een plek en een gezicht.

 5. West-Vlaanderen - Wikipedia

  nl.wikipedia.org › wiki › West-Vlaanderen

  West-Vlaanderen (Frans: Flandre-Occidentale) is een van de tien provincies van België en tegelijk een van de vijf provincies van het Vlaams Gewest.Het is de meest westelijk gelegen provincie van Vlaanderen en België en is de enige Belgische provincie die aan de Noordzee ligt.

 6. Krachtbal - Wikipedia

  nl.wikipedia.org › wiki › Krachtbal

  Krachtbal is een balsport die gespeeld wordt tussen 2 teams van 4 personen. Het speelveld bestaat uit een rechthoek met aan de uiteinden een doelgebied. De bedoeling van het krachtbal is de bal in het doelgebied van de tegenstander te gooien door middel van maximaal drie worpen (bij de jeugd tot en met 15 jaar 4 worpen).