Yahoo Web Search

 1. Videojòc - Wikipèdia

  oc.wikipedia.org › wiki › Videojòc

  Un videojòc (var. videojuec) es un jòc basat sus un programa informatic.Inventat dins lo corrent deis ans 1950-1960, se desvolopèt durant leis ans 1970 per venir un domeni culturau major de la societat modèrna e un sector important de l'economia modèrna amb una chifra d'afaires de 139,7 miliards de dolars en 2018.

 2. Videojuego independiente - Wikipedia, la enciclopedia libre

  es.wikipedia.org › wiki › Videojuego_independiente

  La industria de los videojuegos indie tiene un creciente interés y una creciente popularidad. [20] La industria indie registró un aumento pronunciado en la segunda mitad de la década de 2000. [21] La expansión del Internet permite a los juegos ser distribuidos en línea, yendo más allá de las ventas al por menor.

 3. Wikipedia

  www.wikipedia.org

  Wikipedia is a free online encyclopedia, created and edited by volunteers around the world and hosted by the Wikimedia Foundation.

 4. La indústria dels videojocs, un sector a l’alça

  www.ara.cat › especials › industria-dels-videojocs

  La indústria dels videojocs és un sector que va a l’alça. És un fenomen de masses, i el salt social que ha fet des dels anys vuitanta fins a l’actualitat és més que considerable. El mercat dels videojocs es posiciona avui dia com un dels més potents, potser el més emergent, a partir de l’impacte de l’audiovisual en la vida quotidiana, globalitzat i democratitzat gràcies a ...

 5. Instituto Cubano del Arte e Industria Cinematográficos ...

  en.wikipedia.org › wiki › Instituto_Cubano_del_Arte_e

  The Instituto Cubano del Arte e Industria Cinematográficos (ICAIC, Cuban Institute of Cinematographic Art and Industry) was established by the Cuban government in March 1959 after the Cuban Revolution. Its prominent members are Tomás Gutiérrez Alea, Julio García Espinosa, Alfredo Guevara and Santiago Álvarez.

 6. Doblatge - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

  ca.m.wikipedia.org › wiki › Doblatge

  A causa de la forta indústria dels videojocs a Europa, van començar a aparèixer el doblatge d'aquesta a diferents idiomes com l'alemany, el francès, l'espanyol i l'italià, entre altres. En algunes ocasions, a causa de la inexistència del doblatge llatinoamericà, s'ha exportat la versió espanyola d'alguns videojocs a l'Amèrica Llatina.

 7. La importància de la indústria dels videojocs, en quatre gràfics

  www.ara.cat › data › catalunya-meitat-facturacio

  Nov 26, 2019 · La indústria del videojoc no para de créixer a tot el món, i Catalunya se situa en una posició cada vegada més destacada. Segons el Libro blanco del desarrollo español de videojuegos 2018 , concentra el 31% de les empreses, el 47% de l'ocupació i el 52% de la facturació del sector a l'Estat.

 8. Història dels videojocs

  www.fib.upc.edu › historia › videojocs

  El negoci associat a aquesta nova indústria va aportar grans coses en els primers anys de la dècada dels 80, però al 1983 va començar l'anomenada crisi dels videojocs, que va afectar principalment els Estats Units i Canadà. Aquesta crisi va acabar al 1985.

 9. Llibre blanc de la indústria catalana del videojoc 2018 by ...

  issuu.com › docs › llibre_blanc_dels_videojocs

  Aquest reconeixement ha permès que la indústria del videojoc pugui beneficiar-se del Pla de foment de les indústries culturals i creatives impulsat pel Ministeri de Cultura. 2010: els videojocs ...

 10. Jun 25, 2020 · L’evolució estimada preveu que, el 2022, la indústria dels videojocs a Catalunya donarà feina a 5.687 treballadors, amb un creixement anual (CAGR 2018-2022) del 14,7%. Evolució prevista de l ...

 11. People also search for