Yahoo Web Search

 1. Kulturpris 2020

  soroe.dk › nyheder › 2021

  Jun 09, 2021 · Der er ingen smalle steder, når Gamle Køretøjer i Stenlille inviterer til onsdagstræf. Alle køretøjer uanset mærke eller stand er velkomne, blot de kan bevise, at de er mindst 25 år gamle. Til gengæld er der garanti for en hyggelig aften blandt andre, der deler samme interesse.

 2. Store Bededags Riderejse | Østrup Turridning

  turridning.oestrup.dk › store-bededags-riderejse

  Jun 08, 2021 · Detaljer om Store Bededags Riderejsen. Denne riderejse starter Store Bededag fredag kl 10.00 og slutter søndag omkring kl 16. Alle 3 dage er der heldagsrideture og man overnatter fredag i dobbeltværelser på Bed & Breakfast nær Holsteenshuus skovene, og søndag i et B&B nær Svanninge Bakker. Turen gennemføres med en gruppe på 4-8 personer.

 3. Klumme: DF’s gruppeformand i Region Hovedstaden | 24NYT

  24nyt.dk › klumme-dfs-gruppeformand-i-region

  Jun 09, 2021 · Del gerne artiken! 24NYT – Danmarks borgerlige netavis. Klumme: DF’s gruppeformand i Region Hovedstaden Klumme: DF’s gruppeformand i Region Hovedstaden

 4. Jun 11, 2021 · Forskønnelsesprisen 2021 – Faster-Astrup. Forskønnelsesprisen er en pris, som uddeles til en person, et par, en gruppe eller et firma, som har forskønnet en bolig, en bygning eller et område.

 5. Bosch robotplæneklipper Indego M+ 700 | jem & fix

  www.jemogfix.dk › bosch-robotplaeneklipper-indego

  Jun 09, 2021 · Bosch robotplæneklipper model Indego M+ 700 slår græsset for dig, så du kan bruge tiden på noget andet. Den er til græsplæner op til 700 m². Indego M+ 700 er med netforbindelse, så du kan bruge appen Bosch Smart Gardening og styre robotplæneklipperen, uanset hvor du befinder dig. Det gør det nemt og hurtigt at styre den.

 6. Et liv uden smartphone • POV

  pov.international › et-liv-uden-smartphone

  Jun 09, 2021 · Et liv uden smartphone. Publiceret 09/06/2021 i Kultur / Børn & unge af Jesper Koerstz Jensen. PÆDAGOGIK // KLUMME – “Jeg tror, at optagetheden af skærmene betyder noget for samværet med børnene. Jeg tror ikke, det er ”gratis”, når man er på en legeplads og lige tjekker ind på sit arbejde eller skriver en mail, fordi børnene ...

 7. Radiograf Aage Østergaard | purhuslokalarkiv.dk

  purhuslokalarkiv.dk › oestergaard

  Jun 10, 2021 · Radiograf Aage Østergaard, Asferg. Nedenstående er citeret fra Hans Erik Vinggaards artikel i arkivets årsskrift for 2003: "Fire fotografer". Aage Østergaard er født på Mors i 1913, men året efter købte forældrene Eistrup Mølle, så Aage er opvokset i Asferg sogn sammen med to brødre. Faderen blev i 1927 præstegårdsforpagter i ...

 8. Dit nye brusebad kan give et fattigt barn rene toiletter | CSR.dk

  csr.dk › dit-nye-brusebad-kan-give-et-fattigt-barn

  Jun 11, 2021 · Det går flere steder så hårdt udover børnenes helbred, uddannelse og fremtid, at vand, sanitet og hygiejne i dag er et af UNICEFs vigtigste globale fokusområder. Derfor er vi meget glade for GROHEs ”Make a Splash!”-kampagne,” siger hun.

 9. Kan nogen fortælle mig om en mountainbike kaldet en "Viking ...

  dan.bicycle-works.com › qa › can-anyone-tell-me

  Jun 10, 2021 · Ja, jeg har en, ifølge en nyhedsartikel jeg så, varemærket har eksisteret i 100 år plus, men forsøger bare at genindføre det britiske marked.

 10. Jun 10, 2021 · Den lille Nespresso Essenza Mini har en vægt på 2,3 kilo og et helt simpelt design, der gør det muligt at placere den på smalle steder. Vandbeholderen sidder dog bagtil, så det skal være muligt at få adgang til denne ligesom det skal være muligt at betjene maskinen fra toppen.

 11. People also search for