Yahoo Web Search

 1. Óblast de Leópolis - Wikipedia, la enciclopedia libre

  es.m.wikipedia.org/wiki/Oblast_de_Lviv

  La óblast de Leópolis (en ucraniano: Львівська область, pronunciación: Lvivs´ka Óblast), es un óblast en el oeste de Ucrania. Se formó el 4 de diciembre de 1939 con la integración de su territorio a la RSS de Ucrania. Su capital es Leópolis (en ucraniano Львів, pronunciación: Lviv).

 2. Datoteka:Flag of Lviv Oblast.svg - Wikipedia

  sh.wikipedia.org/wiki/Datoteka:Flag_of_Lviv...

  Veličina ovog PNG-pregleda ove SVG-datoteke: 600 × 400 piksela. Druge rezolucije: 320 × 213 piksela | 640 × 427 piksela | 800 × 533 piksela | 1.024 × 683 piksela | 1.280 × 853 piksela.

 3. Província d'Ivano-Frankivsk - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

  ca.wikipedia.org/wiki/Óblast_d'Ivano-Frankivsk

  Limita amb la província de Lviv al nord, la de Khmelnitski a l'est, la de Txernivtsí al sud, i la província de Zakarpàttia (Transcarpàcia) per l'oest. A la punta més meridional, els límits de l'óblast formen també la frontera entre Ucraïna i la República de Romania per un tram de 50 km. La frontera amb Transcarpàcia, que segueix els Carpats, fou la frontera amb Hongria i ...

 4. Soubor:Coat of Arms of Lviv Oblast SVG.svg – Wikipedie

  cs.m.wikipedia.org/wiki/Soubor:Coat_of_Arms_of...

  Tento soubor využívají následující wiki: Využití na ast.wikipedia.org Óblast de Lviv; Využití na az.wikipedia.org Lvov vilayəti; Využití na ba.wikipedia.org

 5. Província de Rivne - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

  ca.wikipedia.org/wiki/Óblast_de_Rivne

  riu Styr (Стир, D, 494 km, 445 dels quals dins Ucraïna) Afluent del Prýpiats, neix al poble de Dub'ie (Дуб'є), óblast de Lviv i passa per les ciutats de Berestetxko, Lutsk i Kuznetsovsk, entre altres. Travessa les óblasts de Lviv, Volýn i Rivne abans de passar a Bielorússia, vóblasts de Brest. riu Ikva (Іква, D, 155 km).

 6. Óblast de Transcarpàcia - Wikipèdia

  oc.wikipedia.org/wiki/Óblast_de_Transcarpàcia

  Se tròba a l'extremitat occidentala de l'estat, confronta Polonha al nòrd, Eslovaquia al nòrd-oèst, Ongria al sud-oèst, Romania al sud, e las óblasts ucraïnianas de Lviv al nòrd-èst e d'Ivano-Frankivsk al sud-èst. A una superfícia de 12.800 km² e una populacion de 1.249.663 abitants .

 7. Quieve (oblast) – Wikipédia, a enciclopédia livre

  pt.wikipedia.org/wiki/Kiev_(óblast)

  Quieve [1] (em ucraniano: Київ; romaniz.: Kyiv) é uma região localizado no norte da Ucrânia.O seu centro administrativo é a cidade de Quieve.Possui 28 121 quilômetros quadrados e segundo censo de 2019, havia 1 767 940 habitantes.

 8. Oblast de Tcherkássi – Wikipédia, a enciclopédia livre

  pt.wikipedia.org/wiki/Óblast_de_Cherkasy

  Esta página foi editada pela última vez às 23h22min de 2 de junho de 2019. Este texto é disponibilizado nos termos da licença Atribuição-CompartilhaIgual 3.0 Não Adaptada (CC BY-SA 3.0) da Creative Commons; pode estar sujeito a condições adicionais.

 9. Museus d'Ucraïna - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

  ca.wikipedia.org/wiki/Museus_d'Ucraïna

  La història del museu comença a finals del segle xix, a la ciutat de Brody, óblast de Lviv, on aquesta nissaga de restauradors tenia el taller, on s'especialitzaven en la restauració d'icones, però també creaven obres noves en estils antics per clients. El fons del museu comprèn uns 1200 objectes d'art de totes les èpoques.

 10. Llista de ciutats d'Ucraïna - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

  ca.wikipedia.org/wiki/Llista_de_ciutats_d'Ucraïna

  Aquesta és una llista completa de les ciutats d'Ucraïna.L'1 de gener del 2010 hi havia 459 ciutats (en ucraïnès: мiсто, misto) a Ucraïna.Hi ha tres categories de ciutats que estan indicades per una lletra respectiva com a estatus de ciutat en la següent taula (vegeu llegendes a continuació per identificar les lletres de l'estatus de ciutat.