Yahoo Web Search

 1. Komedia - Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/Komedia

  Në kuptimin modern, komedia (nga greqishtja: κωμῳδία, kōmōidía) eshte një gjini letrare që ka për qëllim të jetë me humor ose zbavitës duke nxitur të qeshura, veçanërisht në teatër, televizion, film, dhe stand-up komedi.

 2. Comedy - Wikipedia

  en.wikipedia.org/wiki/Comedy

  Comedy (from the Greek: κωμῳδία, kōmōidía) is a genre of fiction consisting of discourses or works intended to be humorous or amusing by inducing laughter, especially in theatre, film, stand-up comedy, television, radio, books, or any other entertainment medium.

 3. Action Bronson - Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/Action_Bronson

  Action Bronson citon si ndikime të mëdha reperët amerikan Kool G Rap, Nas, Cam'ron , Mobb Deep, UGK dhe Wu-Tang Clan. [8] [9] Artistë të tjerë përfshijnë Michael Jackson , Carlos Santana, Queen , si dhe këngëtarë të dasmave shqiptare.

 4. Komedi atau lawakan (bahasa Yunani: κωμῳδία, kōmōidía) adalah suatu karya yang lucu yang pada umumnya bertujuan untuk menghibur, menimbulkan tawa, terutama di televisi, film, dan lawakan. Dalam seni teater , terutama teater Barat, komedi juga merupakan salah satu genre teater yang berasal dari Yunani Kuno . [1]

 5. Komedi – Wikipedia

  sv.wikipedia.org/wiki/Komedi

  Komedi är ett skådespel, ett TV-program eller en film som syftar till att väcka glädje hos åskådaren eller rentav locka till skratt.. Ordet "komedi" härstammar från det klassiska grekiska κωμῳδία kōmōidía, som är en sammansättning av antingen κῶμος kômos (festlighet) eller κώμη 'kṓmē (by) och ᾠδή ōidḗ (sång); det är möjligt att själva κῶμος ...

 6. komedi - Wiktionary

  sq.wiktionary.org/wiki/komedi

  KOMEDI m.. 1. let. Lloj i gjinisë dramatike, që përfshin veprat me subjekt gazmor, të cilat godasin veset e sjelljet e këqija të njerëzve, duke i vënë ato në lojë e duke i bërë qesharake; tërësia e veprave të këtij lloji; vepër e këtij lloji që mund të shfaqet në skenë; shfaqja e kësaj vepre në skenë.

 7. Komedia Hyjnore - Wikipedia

  sq.m.wikipedia.org/wiki/Komedia_Hyjnore

  Përkthime të Komedisë në shqip dhe në të folmet e familjes së saj. Për shkak të vështirësisë të të sjellit të terza rima-s (rimës ABA BCB CDC DED EFE), ritmit (Commedia është shkruar në njëmbëdhjetërrokësh italian (me rregulla strikte të thekseve në vargje--i ashtuquajturi a maiore, me theks në rrokjen e gjashtë dhe të dhjetë, ose ai a minore, me thekse në rrokjen ...

 8. Pengen yang ngakak dan menegangkan dijadiin satu? Film action komedi bisa menjadi pilihannya! Sebuah film action yang berisi adegan tembak tembakan memang tak selalu sepenuhnya menegangkan. Di luar sana, ada film yang memang dibuat dengan kreatif dimana

 9. FILMA24.Ai - Adresa e vetme origjinale! Shiko shkarko filma seriale me titra shqip! Netflix, indian, hindi, turk, erotik, aksion!

 10. Film Action Comedy Terbaik identik dengan adegan-adegan yang menegangkan, namun banyak penulis skenario dan sutradara menambahkan adegan komedi untuk membuat cerita menjadi semakin menarik. Adegan komedi di film action mampu membuat penonton sedikit mengendorkan otot yang tegang.

 11. People also search for