Yahoo Web Search

 1. About 881,000 search results

 1. en.wikipedia.org › wiki › 16231623 - Wikipedia

  1623 was a common year starting on Sunday of the Gregorian calendar and a common year starting on Wednesday of the Julian calendar, the 1623rd year of the Common Era (CE) and Anno Domini (AD) designations, the 623rd year of the 2nd millennium, the 23rd year of the 17th century, and the 4th year of the 1620s decade. As of the start of 1623, the Gregorian calendar was 10 days ahead of the Julian calendar, which remained in localized use until 1923.

 2. sq.wikipedia.org › wiki › 16231623 - Wikipedia

  Informacioni i faqes. Cito artikullin. Objekt Wikidata. Shtyp/eksporto. Krijo një libër. Shkarkoje si PDF. Version shtypi. Në projekte të tjera. Wikimedia Commons.

 3. Wikipedia Shqip është versioni shqip i Wikipedia-s, enciklopedisë së lirë. Ajo filloi më 12 tetor 2003 dhe sot përmban 84.185 artikuj. Wikipedia shqip e ka vendin e 75-të[1] sipas listës së Wikipedia-ve.[2] Wikipedia Shqip është versioni shqip i Wikipedia-s, enciklopedisë së lirë.

 4. Feb 27, 2021 · About this app. Watch live Albanian TV TV mobile channels and favorite shows that you can broadcast live on your mobile phone for free. Download our app! Shqip TV Mobile In this program you will find over 50 free TV channels. News, rare and loved by millions - we tried to make the app important and interesting to you.

  • (464)
  • Everyone
  • Everyone
  • Entertainment
 5. Zhvillimi i ardhshëm mediatik do të vinte më 29 prill 1960, kur nën regjimin komunist u krijua Televizioni Shqiptar, që u bashkua me Radio Tiranën dhe së bashku formuan transmetuesin publik, Radio Televizionin Shqiptar. Pas vitit 1992 kur u rrëzua regjimi komunist, filluan jetën e tyre një sërë televizionesh të cilat vetëm në shekullin e ri arritën të hedhin rrënjë në tregun mediatik shqiptar.

 6. Watch Albanian TV live from your computer or mobile device with over 20 channels to choose from including RTK (Radio Televizioni i Kosoves), TV Klan, Arta (KTV), Rrrokum, News24, Super Sonic(music channel), FAN TV

 7. www.youtube.com › channel › UCHOVwcPrwD4ZWlf-1GBSWvQSERIALE SHQIP TV - YouTube

  Share your videos with friends, family, and the world

 1. People also search for