Yahoo Web Search

 1. Category:1975 - Wikipedia

  en.wikipedia.org › wiki › Category:1975

  1970; 1971; 1972; 1973; 1974; 1975; 1976; 1977; 1978; 1979; 1980

 2. Wikipedia shqip - Wikipedia

  sq.wikipedia.org › wiki › Wikipedia_shqip

  Wikipedia Shqip është versioni shqip i Wikipedia-s, enciklopedisë së lirë. Ajo filloi më 12 tetor 2003 dhe sot përmban 79.920 artikuj.Wikipedia shqip e ka vendin e 72-të sipas listës së Wikipedia-ve.

 3. Drug Enforcement Administration - Wikipedia

  en.wikipedia.org › wiki › Drug_Enforcement

  The Drug Enforcement Administration was established on July 1, 1973, by Reorganization Plan No. 2 of 1973, signed by President Richard Nixon on July 28. It proposed the creation of a single federal agency to enforce the federal drug laws as well as consolidate and coordinate the government's drug control activities.

  • 10,169 (2019)
  • US$3.136 billion (FY2019)
  • July 1, 1973; 47 years ago
  • 600-700 Army-Navy Drive, Arlington, Virginia, U.S.
 4. AC/DC - Wikipedia

  en.wikipedia.org › wiki › AC

  AC/DC are an Australian rock band formed in Sydney in 1973 by Scottish-born brothers Malcolm and Angus Young. Although their music has been variously described as hard rock, blues rock, and heavy metal, the band themselves call it simply "rock and roll". AC/DC underwent several line-up changes before releasing their first album, 1975's High Voltage. Membership subsequently stabilised around the Young brothers, singer Bon Scott, drummer Phil Rudd, and bassist Mark Evans. Evans was fired from the

 5. Bunkerët në Shqipëri - Wikipedia

  sq.wikipedia.org › wiki › Bunkerët_në_Shqipëri

  Ushtria shqiptare ka realizuar programe largimi bunker përgjatë vijës bregdetare, duke tërhequr ato nga toka me rezervuarët e tipit 59 të modifikuar. Megjithëse bunkerët nuk u përdorën kurrë në një konflikt të vërtetë gjatë sundimit të Hoxhës, disa gjetën përdorim në konfliktet që shpërthyen në vitet 1990.

 6. Basketbolli - Wikipedia

  sq.wikipedia.org › wiki › Basketbolli

  Basketbolli është një lloj sporti me top që luhet në mes të dy ekipeve me nga 5 lojtar secila skuader. Qëllim i lojës është që lojtarët, (basketbollistët) të fusin më shpesh topin në koshin e ekipit kundërshtar duke mos thyer rregullat e lojes .

 7. Rrjeta lokale - Wikipedia

  sq.wikipedia.org › wiki › Rrjeta_lokale

  Rrjeta lokale (anglisht: Local Area Network, LAN) është një rrjetë kompjuterik që lidhë kompjuterët dhe pajisjet tjera në një zonë gjeografike të kufizuar siç është shtëpia, shkolla, laboratoret kompjuterik ose zyrat punuese.

 8. Rafaelo - Wikipedia

  sq.wikipedia.org › wiki › Rafaelo

  Më 10 dhjetor 1500 në fakt Raffaello dhe Evangelista da Pian di Meleto morën nga murgeshat e kishës së Sant'Agostino-s (Città di Castello) një detyrë të re, që është e para e dokumentuar e karrierës së artistit, 'Pala del beato Nicola da Tolentino, e mbarua më 13 shtator 1501 dhe sot e shpërndarë në shumë muzeume pasi u nda ...

 9. Muhammedi - Wikipedia

  sq.m.wikipedia.org › wiki › Muhammedi

  Sot jua kam plotësuar fenë (kështu që aty s'mungon më asgjë) dhe e kam përkryer zemërgjerësinë time për ju, jam i kënaqur që keni si fe fenë islame (5:3) Me origjinë jo-kuranike por megjithatë të pajisura me një forcë të madhe shprehëse janë edhe fjalët e mëposhtme të këtij fjalimi, të cilat janë cituar në botën ...

 10. Wikipedia

  www.wikipedia.org

  Wikipedia is a free online encyclopedia, created and edited by volunteers around the world and hosted by the Wikimedia Foundation.

 11. People also search for
 1. Ad
  related to: ad 1975 wikipedia shqip sot