Yahoo Web Search

  1. Kategoria e Parë 1992-93 - Wikipedia

    sq.wikipedia.org/wiki/Kategoria_e_Parë_1992-93

    Statistika të Kategorisë së Parë në sezonin 1992-93.. Ky ishte Kampionati i 57-të i Shqipërisë.Nisi më 6 shtator, 1992 dhe përfundoi më 9 maj, 1993

    • 1992-93
    • Edmond Dosti (KF Partizani)
  2. NBA sezoni 1993-94 - Wikipedia

    sq.wikipedia.org/wiki/NBA_sezoni_1993-94

    NBA sezoni 1993-94 ishte sezoni i ? organizuar nga National Basketball Association, sezoni filloi më ? dhe mbaroi më ?. Liga përbëhej nga ? ekipe dhe secila duhej zhvilluar ? ndeshje gjatë sezonit të rregullt. ? udhëheqësit e konferencave u kualifikuan për në Playoff të këtij sezoni.

  3. Category:1993 - Wikipedia

    en.wikipedia.org/wiki/Category:1993

    1988; 1989; 1990; 1991; 1992; 1993; 1994; 1995; 1996; 1997; 1998

  4. Serie A - Wikipedia

    sq.wikipedia.org/wiki/Seria_A

    Formati. Në Seria A gjenden 20 ekipe që nga sezni i vitit 2004-05.Gjat një sezoni secili ekip ndeshet me ekipin tjetër dy (2) herë, një herë si nikoqir dhe një herë si mysafir duke u zhvilluar gjithsej 38 ndeshje kampionale për secilin klub kurse 380 në tërë kampinatin.

  5. Wikipedia

    www.wikipedia.org

    Wikipedia is a free online encyclopedia, created and edited by volunteers around the world and hosted by the Wikimedia Foundation.

  6. Wikipedia shqip - Wikipedia

    sq.wikipedia.org/wiki/Wikipedia_shqip

    Wikipedia Shqip është versioni shqip i Wikipedia-s, enciklopedisë së lirë. Ajo filloi më 12 tetor 2003 dhe sot përmban 79.920 artikuj.Wikipedia shqip e ka vendin e 72-të sipas listës së Wikipedia-ve.

  7. Mr. Bean - Wikipedia

    sq.wikipedia.org/wiki/Mr._Bean

    Mr. Bean është një komedi me seri angleze.. Aktori kryesor është Rowan Atkinson i cili e interpreton shumë bukur rolin e Mr. Bean-it. Gjithsej ajo ndahet në 14 seri gjysme ore.

  8. Formula 1 sezona 1994 - Wikipedija, prosta enciklopedija

    sl.wikipedia.org/wiki/Formula_1_sezona_1994

    Sezona Formule 1 1994 je bila petinštirideseta sezona svetovnega prvenstva Formule 1 pod okriljem FIE.Začela se je 27. marca 1994 z dirko za Veliko nagrado Brazilije, končala pa 13. novembra 1994 s šestnajsto dirko sezone za Veliko nagrado Avstralije.

  9. Formula 1 sezona 2008 - Wikipedija, prosta enciklopedija

    sl.wikipedia.org/wiki/Formula_1_sezona_2008

    McLaren je podobno kot v sezoni 2007 prevzel vodstvo v moštvenem prvenstvu, in sicer s 14 točkami, Williams jih je imel 9, BMW-Sauber pa 8. V Maleziji je imel sicer Massa pole pred Raikkonenom, vendar je napravil napako in tudi zaradi obrabljenih zavor končal dirko zagozden v pesku.

  10. Formula 1 sezona 1953 - Wikipedija, prosta enciklopedija

    sl.wikipedia.org/wiki/Formula_1_sezona_1953

    Sezona Formule 1 1953 je bila četrta sezona svetovnega prvenstva Formule 1 pod okriljem FIE.Začela se je 18. januarja 1953 z dirko za Veliko nagrado Argentine, končala pa 13. septembra 1953 z deveto dirko sezone za Veliko nagrado Italije.

  11. People also search for