Yahoo Web Search

 1. Wikipedia

  www.wikipedia.org

  Wikipedia is a free online encyclopedia, created and edited by volunteers around the world and hosted by the Wikimedia Foundation.

 2. Wikipedia shqip - Wikipedia

  sq.wikipedia.org › wiki › Wikipedia_shqip

  Wikipedia Shqip është versioni shqip i Wikipedia-s, enciklopedisë së lirë. Ajo filloi më 12 tetor 2003 dhe sot përmban 79.920 artikuj.Wikipedia shqip e ka vendin e 72-të sipas listës së Wikipedia-ve.

 3. AutoCAD - Wikipedia

  en.wikipedia.org › wiki › AutoCAD

  AutoCAD Release 12 in 1992 was the first version of the software to support the Windows platform - in that case Windows 3.1.After Release 14 in 1997, support for MS-DOS, Unix and Macintosh were dropped, and AutoCAD was exclusively Windows supported.

  • December 1982; 38 years ago
  • Trialware
 4. BTS - Wikipedia

  en.wikipedia.org › wiki › BTS

  BTS BTS for LG Electronics in 2018 Clockwise, from left: V, J-Hope, RM, Jin, Jimin, Jungkook, and Suga Background information Also known as Bangtan Boys Bangtan Sonyeondan Beyond the Scene Bulletproof Boy Scouts Origin Seoul, South Korea Genres K-pop hip hop R&B EDM Years active 2013 (2013) –present Labels Big Hit Pony Canyon Def Jam Japan Columbia Associated acts Steve Aoki Website bts ...

 5. Turqia - Wikipedia

  sq.wikipedia.org › wiki › Turqia

  Turqia ose Tyrqia (turqisht: Türkiye), zyrtarisht Republika e Turqisë (turqisht: Türkiye Cumhuriyeti), është një shtet transkontinental në Euroazi, që shtrihet kryesisht në Azinë e Vogël dhe me një pjesë të vogël në Gadishullin ballkanik në Evropë.

 6. Artriti - Wikipedia

  sq.wikipedia.org › wiki › Artriti

  Artriti është një term i përdorur shpesh për të nënkuptuar çdo çrregullim që ndikon në nyje. Simptomat zakonisht përfshijnë dhimbje të përbashkët dhe ngurtësi.

 7. Denari maqedonas - Wikipedia

  sq.wikipedia.org › wiki › Denari_maqedonas

  Peacock, floor mosaic from Stobi from the 6th century AD, detail presented on the banknote of 10 Denari 2008 2017 15 November 2008 Current 50 denari 26.5 mm 7.7 g Cu62Ni18Zn20 Archangel Gabriel, fresco from the Church of St. George, Kurbinovo - 12th century, detail presented on the banknote of 50 Denari 2008

 8. Avokati - Wikipedia

  sq.m.wikipedia.org › wiki › Avokati

  Avokati (fem. avokatja) (nga latinishtja advocatus, një emër që rrjedh nga folja advoco = - vocatum = "i thirrur për të mbrojtur veten"; shkurtuar si av.), është një anëtar i profesionioneve të lira, i cili kryen aktivitete të ndihmës, këshillimit dhe përfaqësimit ligjor në favor të një pale.

 9. Gratë në shkencë - Wikipedia

  sq.wikipedia.org › wiki › Gratë_në_shkencë

  1310 AD) që paraqet Gratë duke mësuar gjeometrinë. Gratë në shkencë është një nocion që përfshin prezencën e grave në shkencë duke filluar që nga periudhat më të hershme të historisë së shkencës ku ato kanë dhënë kontribute të konsiderueshme.

 10. Perendia eshte i denje per adhurimin tone Ps 18:3. Strofa 1. Em D. I përulur mbret. G C G

 11. People also search for