Yahoo Web Search

 1. Wikipedia

  www.wikipedia.org

  Wikipedia is a free online encyclopedia, created and edited by volunteers around the world and hosted by the Wikimedia Foundation.

 2. Adenopatie - Wikipedia

  ro.wikipedia.org/wiki/Adenopatie

  Adenopatie la nivelul gâtului, asociată cu mononucleoză infecțioasă. Adenopatia este o maladie care constă în creșterea în volum a ganglionilor limfatici . Cauza poate fi: inflamatorie , infecțioasă sau tumorală .

 3. Wikipedia, the free encyclopedia

  en.wikipedia.org/wiki/Main_Page

  Local embassy – For Wikipedia-related communication in languages other than English. Reference desk – Serving as virtual librarians, Wikipedia volunteers tackle your questions on a wide range of subjects. Site news – Announcements, updates, articles and press releases on Wikipedia and the Wikimedia Foundation.

 4. DuckDuckGo - Wikipedia

  en.wikipedia.org/wiki/DuckDuckGo

  Internet search engine DuckDuckGo Screenshot of DuckDuckGo home page as of 2018 Type of site Web search engine Available in Multilingual Headquarters 20 Paoli Pike Paoli, Pennsylvania, U.S. Area served Worldwide Owner Duck Duck Go, Inc. Created by Gabriel Weinberg URL duckduckgo.com Commercial Yes Registration None Launched September 25, 2008 ; 12 years ago (2008-09-25) Current status Active ...

  • Multilingual
  • September 25, 2008; 12 years ago
  • Gabriel Weinberg
  • Duck Duck Go, Inc.
 5. Wikipedia shqip - Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/Wikipedia_shqip

  Wikipedia Shqip është versioni shqip i Wikipedia-s, enciklopedisë së lirë. Ajo filloi më 12 tetor 2003 dhe sot përmban 79.920 artikuj.Wikipedia shqip e ka vendin e 72-të sipas listës së Wikipedia-ve.

 6. Pantera - Wikipedia

  en.wikipedia.org/wiki/Pantera

  Pantera (/ p æ n ˈ t ɛr ə /, Spanish for "Panther") was an American heavy metal band from Arlington, Texas, formed in 1981.The group's best-known lineup consisted of the Abbott brothers—drummer Vinnie Paul and guitarist Dimebag Darrell—along with vocalist Phil Anselmo and bassist Rex Brown.

 7. Autobiography - Wikipedia

  en.wikipedia.org/wiki/Autobiography

  An autobiography (from the Greek, αὐτός- autos self + βίος- bios life + γράφειν- graphein to write; also informally called an autobio) is a self-written account of the life of oneself.

 8. Angular (web framework) - Wikipedia

  en.wikipedia.org/wiki/Angular_(Application_Platform)

  Angular (commonly referred to as "Angular 2+" or "Angular v2 and above") is a TypeScript-based open-source web application framework led by the Angular Team at Google and by a community of individuals and corporations.

 9. CryptoParty - Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/CryptoParty

  CryptoParty (kriptoparti) është një lëvizje globale që ka si qëllim prezantimin e bazave të praktikave të kriptografisë në publikun e gjërë. Rrjeti i anonimitetit TOR, nënshkrimin elektronik dypalësh, enkriptim i disqeve elektronike dhe rrjetet e komunikimit private janë disa nga tematikat që trajtohen në gjatë aktiviteteve të cryptoparty.

 10. Wikipedia:Wikipedianët - Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Wikipedianët

  Wikipedianët në shqip janë ata persona të cilët shkruajnë dhe redaktojnë artikuj në Wikipedia në gjuhën shqipe. Edhe pse ndoshta mund të mendohet se më mirë është të quhen këta persona si enciklopedistë sepse në të vërtetë Wikipedia është një enciklopedi por në të vërtetë ky term është më se i përshtatshëm ...

 11. People also search for