Yahoo Web Search

 1. 290.4k Followers, 176 Following, 509 Posts - See Instagram photos and videos from Aleksandra Mladenovic (@aleksandra_mladenovic_)

 2. 1,362 Followers, 644 Following, 30 Posts - See Instagram photos and videos from Aleksandra Mladenovic🌹 (@aleksandra__mladenovic_)

 3. Jun 23, 2019 · 17.7k Likes, 95 Comments - Aleksandra Mladenovic (@aleksandra_mladenovic_) on Instagram: “Moja C @cecaraznatovic”

 4. Aleksandra Mladenovic on Instagram:

  www.instagram.com/p/B9hHL28AHam

  12.2k Likes, 77 Comments - Aleksandra Mladenovic (@aleksandra_mladenovic_) on Instagram: “👋🏻”

 5. 16.6k Likes, 100 Comments - Aleksandra Mladenovic (@aleksandra_mladenovic_) on Instagram: “AMIG SHOW ♥️”

 6. 9,526 Likes, 71 Comments - Aleksandra Mladenovic (@aleksandra_mladenovic_) on Instagram: “Going to Podgorica ”

 7. Aleksandra Mladenović izdala je novu pesmu “Kamo sreće da se manje volimo”, a za STAR otkriva kakava je sada situacija na estradi i da li je i dalje u vezi sa Mihajlom Šaulićem ili si raskinuli zbog njegove majke Goce kako se pisalo u medijima.

 8. Aleksandra Mladenović traži verenika, pevačica želi da se uda ...

  www.alo.rs/vip/estrada/aleksandra-mladenovic...

  Aleksandra Mladenović, Foto: E-stock Pevačicu Aleksandru Mladenović odao je frizer koji je istrajan u nameri da uda svoju prijateljicu. Na njenom i njegovom Instagram storiju isplivao je video u kom frizer Stevan javno objavljuje kako traži verenika za pevačicu.

 9. Aleksandra Mladenović – Biografija 2020, Visina, Težina

  www.sveopoznatima.com/aleksandra-mladenovic...
  • Aleksandra Mladenović – Biografija
  • Muzička Karijera Aleksandre Mladenović
  • Privatni Život Aleksandre Mladenović

  Mlada „Grand“ zvezda, rođena je u Žitorađi (odakle potiče i Svetlana Ceca Ražnatović, najveća balkanska folk diva), 2. juna 1994. godine, gde je završila osnovno obrazovanje, a zatim je 2009. godine upisala srednju Poljoprivrednu školu, koju je i završila kao vrlo-dobar učenik. Popularna Aleksandra je pevanjem počela da se bavi sa samo 11 godina, te je vikendom obično nastupala sa ocem i bratom po raznim klubovima ili na privatnim proslavama, a svakoga radnog dana vredno je učila u školskoj klupi.

  Aleksandra Mladenović se prvi put za „Zvezde Granda“ prijavila 2005. godine, a kada je imala svega 11 godina, te tada nije uspela da se plasira u finale takmičenja, ali je svakako ostavila vrlo pozitivan utisak i na stručni žiri i na publiku. Ponovo se za isto takmičenje, mlada pevačica prijavila 2012. godine, kada je bila manje zapažena ali je uspela da ostvari poznanstvo i prijateljstvo sa Svetlanom Ražnatović, kod koje je vrlo često boravila kada je dolazila na snimanje nastupa u Beograd. U sezoni 2915/2016. godine, mlada Aleksandra se ponovo prijavila za „Zvezde Granda“, kada je pak uspela da se plasira u superfinale (i bila je najbolje pozicionirana među svim ostalim ženskim izvođačima), ali ne da odnese pobedu (u toj sezoni je pobedu odneo mladi bosanski pevač Ibro Bublin). Tokom čitavog takmičenja, Aleksandra je isticala da joj je veliku pomoć i podršku pružila upravo Ceca Ražnatović, te da ju je i primila u svoju kuću za vreme takmičenja, i delila joj savete kako da najbolje...

  Osim što je plenila svojim raskošnim talentom, mlada Aleksandra je osstavila utisak i svojim vrlo atraktivnim izgledom i nastupima, te je bila primećena i od strane brojnih muških kolega. 1. godine, ona je uplovila u emotivnu vezu sa Urošem Živkovićem, koji je takođe bio jedan od takmičara u „Zvezdama Granda“, ali je njihova romansa doživela krah nakon samo nekoliko meseci. U međuvremenu su prelepu plavušu povezivali sa sinovima folk zvezde Lepe Brene, Stefanom i sa Viktorom Živojinovićem, a bila je od strane medija označena kao glavni krivac za raskid veze Harisa Berkovića i Rade Manojlović. Za vreme takmičenja u „Zvezdama Granda“, Aleksandrina najbolja prijateljica je bila Aleksandra Prijović, ali se ubrzo nakon završetka ovog šou programa, njihovo druženje i završilo, jer je popularna Prija smatrala da joj Aleksandra sabotira karijeru sa lažnim nalogom na društvenim mrežama. Aleksandra ima tetovažu na ruci, koja je ujedno i njen životni moto – „Ono što me nije ubilo, to me ojačal...

 10. Svet i Scandal | Aleksandra Mladenović BESNA na JK! Otkrivamo ...

  svet-scandal.rs/zaratile-otkrivamo-zasto-je...

  Објава коју дели Aleksandra Mladenovic (@aleksandra_mladenovic_) дана 4. Авг 2020. у 12:10 PDT Авг 2020. у 12:10 PDT – Ja jasno golim okom mogu da vidim da se jedna dojka mlade gospođice krivi , tačnije, došlo je do blage deformacije, ali to se dešava – započinje hirurg i dodaje:

 11. People also search for