Yahoo Web Search

 1. About 22,700 search results

   • Amerika Qendrore (Mesme) ose Mediterani amerikan është hapësirë gjeografike në mes të dy masave të mëdha kontinentale të Amerikës Veriore dhe të Amerikës Jugore.
   sq.wikipedia.org/wiki/Amerika_Qendrore
 1. Start studying Amerika e mesme. Learn vocabulary, terms, and more with flashcards, games, and other study tools.

 2. May 06, 2020 · AMERIKA E MESME GJEOGRAFI KL VIII POZITA GJEOGRAFIKE Siperfaqja : 2.725.013 km2 POZITA PERTHYERJA BREGDETARE Cilesohet me perthyerje te madhe bregdetare. Ishujt, gadishujt, gjiresh, detesh e ngushticash.

 3. Amerika Qendrore. Amerika Qendrore (Mesme) ose Mediterani amerikan është hapësirë gjeografike në mes të dy masave të mëdha kontinentale të Amerikës Veriore dhe të Amerikës Jugore. Amerika Qendrore ka një sipërfaqe prej 521.499 km² dhe prej kufirit verior të Meksikës deri te luguna e lumit Atrato në Amerikën Jugore e ndan nje ...

  Shteti & Flamuri
  Sipërfaqja (km²)
  Popullsia (korrik 2005)
  Dendësia E Poullsisë (km²)
  &0000000000022966.000000 22.966
  &0000000000270000.000000 270.000
  &0000000000000012.000000 12
  &0000000000051100.000000 51.100
  &0000000004327000.000000 4.327.000
  &0000000000000085.000000 85
  &0000000000021040.000000 21.040
  &0000000006881000.000000 6.881.000
  &0000000000000327.000000 327
  &0000000000108890.000000 108.890
  &0000000012599000.000000 12.599.000
  &0000000000000116.000000 116
 4. May 06, 2022 · AMERIKA E MESME POZITA Amerika e mesme eshte regjion gjeografik i Amerikes Veriore,nepermjet SHBA-se dhe Amerikes Jugore,si dhe ndermjet Oqeanit Atlantik (Gjirit te mesksikes dhe Detit te Karaibeve) dhe Oqeanit Paqesore.Me pjesen me te madhe te tij ky regjion ndodhet ne brezin

 5. May 27, 2020 · Amerika Qendrore Gjimnazi "Naim Frashëri" Shtime Mesimdhenesi: Alban Rashiti Pozita Gjeografike Shtrihet nga kufiri verior i Meksikos deri, te Kanali i Panamasë në jug, në një gjatësi meridionale 4.600 km. Hapësira e Amerikës së Mesme ndodhet ndërmjet 2 masave të mëdha Relievi

 6. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy & Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators ...

 1. People also search for