Yahoo Web Search

 1. Anton Corbijn - Wikipedia

  en.wikipedia.org › wiki › Anton_Corbijn

  Anton Johannes Gerrit Corbijn van Willenswaard is a Dutch photographer, film director and music video director. He is the creative director behind the visual output of Depeche Mode and U2, having handled the principal promotion and sleeve photography for both bands over three decades. Some of his works include music videos for Depeche Mode's "Enjoy the Silence", U2's "One", Bryan Adams' "Do I Have to Say the Words?", Nirvana's "Heart-Shaped Box" and Coldplay’s "Talk" and "Viva la Vida", as ...

 2. Anton Corbijn - Wikipedia

  nl.wikipedia.org › wiki › Anton_Corbijn

  Corbijn werd geboren in Strijen in 1955, waar zijn vader, Anton Corbijn van Willenswaard (1917-2007), een jaar eerder was aangesteld als predikant van de Nederlands Hervormde Kerk. Hij diende later in dezelfde functie in Hoogland (1966) en Groningen (1972).

  • Anton Johannes Gerrit Corbijn van Willenswaard
  • Strijen, 20 mei 1955
 3. Anton Corbijn – Wikipedia, wolna encyklopedia

  pl.wikipedia.org › wiki › Anton_Corbijn

  Anton Corbijn, właściwie Anton Johannes Gerrit Corbijn van Willenswaard (ur. 20 maja 1955 w Strijen) – holenderski fotograf i reżyser wideoklipów muzycznych.

  • Anton Johannes Gerrit Corbijn van Willenswaard
  • reżyser, fotograf
 4. Anton Corbijn - Ruimte voor Kunst en Cultuur

  ruimtevoorkunstencultuur.nl › anton-corbijn

  Biografie. Corbijn werd geboren in Strijen in 1955, waar zijn vader, Anton Corbijn van Willenswaard (1917–2007), een jaar eerder was aangesteld als predikant van de Nederlands Hervormde Kerk. Hij diende later in dezelfde functie in Hoogland (1966) en Groningen (1972). Zijn moeder, Marietje Groeneboer (1925–2011), was verpleegster geweest opgegroeid in de familie van een pastoor.

 5. "Anton Corbijn (Strijen, 20 mei 1955) geboren als Anton Johannes Gerrit Corbijn van Willenswaard is een Nederlands fotograaf, grafisch ontwerper en speelfilmregisseur. Als fotograaf werd hij bekend door zijn foto's van vooral rock-musici en andere artiesten.

  • (6)
 6. Anton Corbijn. "Anton Corbijn (Strijen, 20 mei 1955) geboren als Anton Johannes Gerrit Corbijn van Willenswaard is een Nederlands fotograaf, grafisch ontwerper en speelfilmregisseur. Als fotograaf werd hij bekend door zijn foto's van vooral rock-musici en andere artiesten. Als grafisch ontwerper, doet hij de art direction en regie voor videoclips en ontwerpt decors voor popconcerten van onder andere Depeche Mode.

 7. Anton Corbijn "Anton Corbijn (Strijen, 20 mei 1955) geboren als Anton Johannes Gerrit Corbijn van Willenswaard is een Nederlands fotograaf, grafisch ontwerper en speelfilmregisseur. Als fotograaf werd hij bekend door zijn foto's van vooral rock-musici en andere artiesten.

 8. "Anton Corbijn (Strijen, 20 mei 1955) geboren als Anton Johannes Gerrit Corbijn van Willenswaard is een Nederlands fotograaf, grafisch ontwerper en speelfilmregisseur. Als fotograaf werd hij bekend door zijn foto's van vooral rock-musici en andere artiesten.

 9. Op 20-5-1955 is Anton Corbijn (bijnaam: ) geboren te Strijen, The Netherlands. De kunstenaar & regisseur is anno 2021 bekend van Oor, New Musical Express, The American. Anton Corbijn zijn sterrenbeeld is Stier en hij is nu 65 jaar oud.

 10. Wat we kunnen leren van Anton Corbijn - Esquire

  www.esquire.com › nl › mantertainment

  Corbijn ontving in 1994 een MTV-award voor de muziekvideo van de single Heart-Shaped Box van Nirvana. In 2007 regisseerde hij zijn eerste bioscoopfilm, het veelgeprezen Control over Joy Divisions ...