Yahoo Web Search

 1. About 3,250,000 search results
 1. sq.wikipedia.org › wiki › AustraliaAustralia - Wikipedia

  Australia ka pasur nje rritje me nje norme mesatare vjetore prej 3.6% , per me shume se 15 vjet krahasuar me mesataren vjetore te Organizatës se Zhvillimit dhe Bashkepunimit Ekonomik prej 2,5 %. Australia ishte e vetmja ekonomi e përparuar e cila nuk perjetoi recesioin per shkak te renies globale të ekonomisë 2008-2009.

 2. en.wikipedia.org › wiki › AustraliaAustralia - Wikipedia

  Australia is the oldest, flattest, and driest inhabited continent, with the least fertile soils. It is a megadiverse country, and its size gives it a wide variety of landscapes and climates, with deserts in the centre, tropical rainforests in the north-east, and mountain ranges in the south-east.

 3. Pages in category "Australia" The following 8 pages are in this category, out of 8 total. This list may not reflect recent changes ().

 4. 8,148,250 km 2 (3,146,060 sq mi) The geography of Australia encompasses a wide variety of biogeographic regions being the world's smallest continent, while comprising the territory of the sixth-largest country in the world. The population of Australia is concentrated along the eastern and south-eastern coasts.

 5. Australia ka marrë pjesë në Festivalin Evropian të Këngës pesë herë që nga debutimi i tyre në 2015 dhe ka qenë në dhjetëshen e parë katër herë. Ata janë vendi i dytë jashtë rajonit të Euroazisë me Marokun që garon në garën e vitit 1980.

  • Finale kombëtare, Eurovision – Australia Decides, 2019–2020, Zgjedhje e brendshme, 2015–2018, 2021
  • 2015
  • 5 (5 finale)
  • SBS
 6. Albanian Australians ( Albanian: Shqiptarë Australian) are residents of Australia who are of Albanian heritage or descent, often from Albania and Kosovo but also Montenegro and Macedonia . According to the 2006 Australian census 2,014 Albanians were born in Australia while 11,315 claimed Albanian ancestry, either alone or with another ancestry.

 7. www.wikipedia.orgWikipedia

  Wikipedia is a free online encyclopedia, created and edited by volunteers around the world and hosted by the Wikimedia Foundation.

 1. People also search for