Yahoo Web Search

 1. André Silva - Wikipedia

  sq.wikipedia.org › wiki › André_Silva

  Më 17 gusht, në raundin play-off të të njëjtit kompeticion, ai shënoi dy gola si dhe asistoi një tjetër në fitoren tenistike 6–0 kundër Shkëndijës; më 14 shtator, në një ndeshje të fazës së grupeve, Silva shënoi një tregolësh në një tjetër fitore madhore, këtë herë 5–1 kundër Austria Wien 5–1.

  • 6 Nëntor 1995 (25 vjeç)
  • 1,85 m (6 ft 1 in)
  • André Miguel Valente da Silva
  • Baguim do Monte, Portugali
 2. People also search for
 1. Ad
  related to: austria wien wikipedia shqip shiko