Yahoo Web Search

  1. About 88,700 search results

  1. Bandanna Sporteseményen bandannát viselő lány Piros és kék bandanna. Ezek viselése amerikai városokban veszélyes lehet, mivel különböző bandák tagságát jelzik A bandanna háromszögletű vagy négyzet alakú színes fejkendő. A szó a hindi: बन्धन bandhana, „kötözni” szóból ered. A kendő gyakran virág illetve nonfiguratív mintájú. Használata sokrétű:

  2. bandana jelentése magyarul a DictZone angol-magyar szótárban. Példamondatok, kiejtés és fordítási gyakoriság egy helyen. Nézd meg!

  3. Ez a magyar nyelvű Wikipédia. 2003-ban indult, jelenleg 530 541 szócikket tartalmaz. A Wikipédia sok más nyelven is elérhető. A legnagyobb Wikipédiák (több mint 2 000 000 szócikkel): angol, francia, holland, német, svéd, szebuano.

  4. Bandana jelentései az angol-magyar topszótárban. Bandana magyarul. Ismerd meg a bandana magyar jelentéseit. bandana fordítása.

  5. főnév. bandanna. baboskendő. selyemkendő. tarka selyemkendő. Hallgasd meg az angol kiejtést kurzorodat vagy ujjadat hosszan a szó fölé helyezve ott, ahol a hangszóró látható. Szótár angolnyelv tanuláshoz, fordításhoz.

  6. Look up bandana in Wiktionary, the free dictionary. A bandana is a cloth also known as a kerchief. Bandana or bandanna may also refer to: Bandana (pop band) Bandana (country band) Bandana, Kentucky, a small town in the United States. Bandana (album), second studio album by hip hop duo MadGibbs.

  7. A Carmina Burana Carl Orff 1935–36-ban, a hasonnevű versgyűjtemény szemelvényeire komponált kantátája, a zeneszerző kimagaslóan legnépszerűbb alkotása, mely a Catulli Carmina és a Trionfo de Afrodite zeneművekkel a Trionfi trilógiát alkotja. Tartalomjegyzék 1 Műfaja 2 Zenei stílusa 3 Forrása 4 Felépítése 4.1 Tavasszal, A zöldben 4.2 A borospincében

  1. People also search for