Yahoo Web Search

 1. Bateria - Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/Bateria

  Bateria është mjet i cili ben akumulimin e energjisë elektrike.Përdoret si burim energjie elektrike në pajisje dhe raste, të cilat për nga natyra e funksionimit të tyre, ose për arsye krijimi lehtësirash në përdorim, nuk ushqehen nga rrjeti i energjisë elektrike.

 2. Bateria eletrônica – Wikipédia, a enciclopédia livre

  pt.wikipedia.org/wiki/Bateria_eletrônica

  A bateria eletrônica (português brasileiro) ou bateria elétrica (português europeu) é um sintetizador que simula uma bateria acústica.. Uma bateria eletrônica é geralmente formada por um conjunto de pads montados sobre um rack numa disposição similar à de uma bateria acústica.

 3. Electric battery - Wikipedia

  en.wikipedia.org/wiki/Battery_(electricity)

  A battery is a device consisting of one or more electrochemical cells with external connections for powering electrical devices such as flashlights, mobile phones, and electric cars.

  • Power source
 4. Bateria elektriko - Wikipedia, entziklopedia askea.

  eu.wikipedia.org/wiki/Bateria_elektriko

  Bateria elektrikoak primario edo sekundario gisa sailka daitezke: Bateria primarioak deskargatuak izan arte erabiltzeko diseinaturik daude. Bere erreakzioak itzulezinak dira, beraz, ezin dira birkargatu. Bateria sekundarioak birkarga daitezke. Erreakzioak itzulgarriak direnez, korronte elektrikoa aplikatuz gero, hasierako produktuak lor ditzakegu.

 5. Bacteria - Wikipedia

  en.wikipedia.org/wiki/Eubacteria

  Etymology. The word bacteria is the plural of the New Latin bacterium, which is the latinisation of the Greek βακτήριον (bakterion), the diminutive of βακτηρία (bakteria), meaning "staff, cane", because the first ones to be discovered were rod-shaped.

 6. Bateria (eletricidade) – Wikipédia, a enciclopédia livre

  pt.wikipedia.org/wiki/Bateria_(eletricidade)

  A bateria é formada por várias pilhas em série ou paralelas. [3] [4] [5]As baterias podem ser compostas de diversos materiais, tamanhos e potência.Elas podem caber dentro de um relógio ou fornecer energia para um veículo elétrico.

 7. Baterie (instrument muzical) - Wikipedia

  ro.wikipedia.org/wiki/Baterie_(instrument_muzical)

  Bateria (cunoscută și ca set de tobe – en. drum kit – sau doar forma de plural tobe – en. drums ) reprezintă un instrument muzical de percuție complex, format din mai multe percuții acționate de o singură persoană , numită baterist .

 8. iPhone - Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/IPhone

  iPhone 4G. IPhone 4 është një smartphone me prekje i zhvilluar nga Apple. Kjo është gjenerata e katërt e iPhone, dhe pasues i iPhone 3G. Ai është dëshmuar në veçanti për thirrje video, konsumin e mediave të tilla si libra dhe revista, filma, muzikë dhe lojëra, për web të përgjithshme dhe për qasje në e-mail.

 9. Elektrická batéria – Wikipédia

  sk.wikipedia.org/wiki/Elektrická_batéria

  Zvýšenie napätia. Články sa takto spájajú na dosiahnutie vyššieho elektrického napätia než aké by bolo napätie jedného článku, napr. 1,5 V. Celkové napätie batérie je dané súčtom čiastkových napätí jednotlivých článkov v batérii.

 10. Ij Joy Division a son stàit na formassion rock, new-wave anglèisa, formasse dël 1977 e ativa fin al 1980, agn dla mòrt për suissidi ëd sò leader Ian Curtis.. Ij component a j'ero: Ian Curtis (vos), Bernard Sumner (ghitara e sintetisator), Peter Hook (bass, baterìa eletrònica) e Stephen Morris (baterìa, sintetisator).

 11. People also search for