Yahoo Web Search

 1. Ben Stiller - Sztárlexikon - Starity.hu

  starity.hu › sztarok › ben-stiller

  KEZDETEK Benjamin Edward Stiller 1965. november 30-án látta meg a napvilágot New York City-ben. Édesapja, Jerry Stiller zsidó családból származik, ami Lengyelországból és Galíciából vándorol az Egyesült Államokba. Édesanyja, Anne Meara eredetileg ír katolikus származású, ám a házasságkötés után áttért a reform zsidó hitre.

 2. Utódomra ütök – Wikipédia

  hu.m.wikipedia.org › wiki › Utódomra_ütök

  Főbb szerepekben Robert De Niro, Ben Stiller, Owen Wilson, Blythe Danner, Teri Polo, Dustin Hoffman és Barbra Streisand látható. Az első két filmet Jay Roach rendezte, aki ezúttal a film producere lett, míg a rendezői széket Paul Weitz vette át.

 3. Jóbarátok – Wikipédia

  hu.m.wikipedia.org › wiki › Jóbarátok

  Ben Stiller (mint Tommy, Rachel 'ordítozós' neurotikus barátja) Billy Crystal (mint Tim, a neurotikus pasi a kávéházban) Bonnie Somerville (mint Mona, Ross barátnője, akivel Monica és Chandler esküvőjén találkozik) Brad Pitt (mint Will, Ross régi iskolatársa, aki utálja Rachelt) Brooke Shields (mint Erica Ford, Joey őrült ...

 4. A színfalak mögött – Wikipédia

  hu.m.wikipedia.org › wiki › A_színfalak_mögött

  A színfalak mögött egy amerikai vígjáték-dráma sorozat amit Aaron Sorkin alkotott. A sorozat egy kitalált szkeccs műsor életébe enged bepillantást (neve: 60-as stúdió a Sunset Strip-ről), ami a szintén kitalált National Broadcasting System nevű csatornán fut, ami nagyon hasonlít az NBC Saturday Night Live című szkeccs műsorához.

 5. Tropic Thunder / Trópusi vihar (2008) - Kritikus Tömeg

  kritikustomeg.org › film › 25025

  Amerikai-angol-német akciófilm, háborús film, szatíra, vígjáték, rendezte: Ben Stiller, átlaga: 3,5. Ben Stiller, Jack Black és Robert Downey Jr. olyan filmsztárokat alakítanak ebben az akcióvígjátékban, akik egy szuperdrága háborús filmet forgatnak eredeti helyszíneken. Csakhogy az elszabadult költségvetés miatt a stúdió kihátrál a film mögül, viszont a ...

 6. TOP 10: Adam Sandler legelviselhetőbb filmjei

  hu.ign.com › adam-sandler › 16027

  A cikk eredetileg 2016. szeptember 9-én jelent meg. Adam Sandlernél gyűlöltebb komikust aligha lehetne találni a filmvilágban. Filmjei rendre ott szerepelnek az év legrosszabbjai között, alakításaival pedig szinte állandó szereplője az Arany Málna-díjátadónak (a személyes átvétel egyelőre még várat magára), ugyanakkor ez a közutálat őt egy csöppet sem érdekli.

 7. Fórum - PORT.hu

  port.hu › forum › hubie-halloween

  Azt sajnos tudtam még a megnézése előtt,hogy a pocsék Adam Sandler a főszereplő.Sajnos azt csak a film kezdetekor vettem észre,hogy "Netflix-es".De hogy ezzel a Világ legpocsékabb színésznek nevezett valakivel kezdődik a film:Ben Stiller-el.Na ez szó szerint teljesen el is vette a kedvem az egésztől egy pillanat alatt. :( 1/10

 8. - YouTube

  www.youtube.com › watch

  Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

 9. – A zsoldos magyar szinkronnal. Vasárnap: 11 órától Maja, a méhecske – A mézcsata magyar szinkronnal; 11.15-től Bűbáj herceg és a nagy varázslat román szinkronnal; 16 órától Viszontlátásra odafönt román felirattal és Taxi 5 magyar szinkronnal; 18 órától Ecobar román felirattal; 18.15-től Sicario 2.

 10. DVD filmek eladasa - Index Fórum

  forum.index.hu › Article › showArticle

  38. Star Trek 8: Kapcsolatfelvétel (német kiadás magyar szinkronnal, Patrick Stewart, Brent Spiner, Levar Burton, Jonathan Frakes, Alice Krige, James Cromwell) (2500Ft) 39. Star Trek 9: Űrlázadás (német kiadás magyar szinkronnal, Patrick Stewart, Brent Spiner, Levar Burton, Jonathan Frakes, F. Murray Abraham) (2500Ft) 40.

 11. People also search for