Yahoo Web Search

 1. Ben Stiller 5+1 legjobb filmje és sorozata

  port.hu/cikk/streaming/ben-stiller-51-legjobb...

  2. Keresd a nőt! A Farrelly fivérek 1998-as őrült (és akkor még finoman fogalmaztunk) vígjátéka volt Ben Stiller első fontosabb alakítása, és számos gusztustalan jelenete ellenére (vagy talán éppen azok miatt) hatalmas siker lett, így azonnal elhelyezte a térképen a színészt, aki pedig addig már egy sor szerepen és két nagyjátékfilmes rendezésen is túl volt, a ...

 2. Szökés Dannemorából 1. évad - 1. epizód - HBO GO

  hbogo.hu/sorozatok/szokes-dannemorabol/1-evad/1-resz

  Rendhagyó szökést dolgoz fel Ben Stiller rendezőként és producerként. A két gyilkosságért elítélt szökevényt Benicio Del Toro és Paul Dano játssza, segítőjüket, a mindkettőjükkel viszonyba keveredett civil alkalmazottat Patricia Arquette.

  • 18+
 3. A színfalak mögött – Wikipédia

  hu.m.wikipedia.org/wiki/A_színfalak_mögött

  A színfalak mögött egy amerikai vígjáték-dráma sorozat amit Aaron Sorkin alkotott. A sorozat egy kitalált szkeccs műsor életébe enged bepillantást (neve: 60-as stúdió a Sunset Strip-ről), ami a szintén kitalált National Broadcasting System nevű csatornán fut, ami nagyon hasonlít az NBC Saturday Night Live című szkeccs műsorához.

 4. Zoolander, a trendkívüli - HBO GO

  hbogo.hu/filmek/zoolander-a-trendkivuli

  A divatvilág nagyjai kimondták a halálos ítéletet Malajzia elnökére, aki meg akarja szüntetni a gyerekmunkát, ami csökkentené a cégek profitját. Megpróbálják megkeresni a megfelelő embert a feladatra.

  • (405)
  • Ben Stiller
  • 12+
  • Owen Wilson
 5. Szabó Máté (színművész) – Wikipédia

  hu.wikipedia.org/wiki/Szabó_Máté_(színművész)

  Ben Dalton James (2. hang) A csillagos ember (1995) (2007-es szinkronnal) További szinkronhang A háború csapdájában (1995) (2014-es szinkronnal) Hoover Brache közlegény Eddie Griffin (2. hang) A Hold színei (1995) (2014-es szinkronnal) Festő Jon Bon Jovi (3. hang) Árnyékból a fényre (1997) További szinkronhang Halálos mulatság ...

 6. Starsky és Hutch - HBO GO

  hbogo.hu/filmek/starsky-es-hutch-2004

  Amikor Starsky szolgálatban van, nincs, ami megállítsa. Márpedig ő mindig szolgálatban van, makacsul üldözi a bűnözőket. Társai nem is bírják a tempót: gyorsabban váltogatja őket, mint a sebességet imádott, tűzpiros GranTorinójában.

 7. Trópusi vihar - HBO GO

  hbogo.hu/filmek/tropusi-vihar

  Veszélybe kerül a drága produkció. A producertől megfélemlített rendező mégis folytatja a munkát, ledobja színészeit a délkelet-ázsiai dzsungelbe, hogy ott – különleges effektusok bedobásával – „igazi” háborút teremtve filmezhesse őket.

 8. A 10 legjobb vígjáték a Netflixen, amivel átvészelheted a ...

  hu.ign.com/netflix/57414/feature/a-10-legjobb...

  A Zoolander, a trendkívüli rendezőjeként Ben Stiller már bebizonyította, milyen elborult az ő lelkivilága, de amit a Trópusi viharral művelt, az már-már hisztérikus, de mégis vérprofi. Filmjében velejéig romlott hollywoodi sztároknak kell megküzdeniük egy háborús film forgatásával, melyről idővel kiderül, hogy maga a ...

 9. Zoolander 2. - HBO GO

  hbogo.hu/filmek/zoolander-2

  Derek és Hansel, a két manöken egymástól és a világtól távol, elvonultan él. Mikor meghívják őket a római divatrendezvényre, nem tudnak ellenállni a csábításnak, és visszatérnek a reflektorfénybe. Ám a divatvilág alaposan megváltozott…

 10. Sg.hu - Szinkronos előzetest kapott Adam Sandler és Jennifer ...

  sg.hu/cikkek/film/136776/szinkronos-elozetest...

  Pénteken startol a Netflixen a Murder Mystery. Pénteki Netflixes premier lesz hazánkban és a világ minden országában a Murder Mystery, ami a Gyagyás gyilkosság magyar címet kapta, és ami jó eséllyel nem csak magyar felirattal, hanem szinkronnal is elérhető lesz a szolgáltató kínálatában, legalábbis a magyarul beszélő trailer erre utal.

 11. People also search for