Yahoo Web Search

 1. About 1,360 search results
 1. Christian Clavier legjobb filmjei. A filmek a jelenlegi népszerűség szerint vannak rendezve, így mindig azokat a filmeket találod elől amelyet a legtöbben tekintenek meg mostanában. A több film gombra kattintva betöltheted az összes filmet amelyben Christian Clavier szerepelt vagy részt vett a film elkészülésében.

 2. Christian Clavier (teljes nevén Christian Jean-Marie Clavier, Párizs, 1952. május 6. –) francia színész, producer. Számos filmben játszott együtt Jean Renóval és Gérard Depardieu -vel, a magyar közönség elsősorban Asterix, Napóleon és Jacques Foch szerepéből ismerheti. Tartalomjegyzék 1 Életrajza 2 Családja 3 Elismerése 4 Filmjei 5 Források

  • Marie-Anne Chazel (?–2001), Isabelle de Araujo (2004–)
  • 1973
 3. Christian Clavier. Született: 1952. május 6. (70 éves) (Franciaország, Párizs) 1952-ben született Párizsban, tanulmányait is itt végezte. Legismertebb szerepei a Jöttünk, láttunk, visszamennénk, illetve az Asterix és Obelix című filmekhez köthető, 1994-ben César-díjra jelölték.

  • Férfi
  • May 6, 1952
  • Színész, Forgatókönyvíró, Producer
 4. Christian Clavier francia színész és forgatókönyvíró, a komédia műfajának egyik ikonikus alakja. A több mint 40 éve tartó pályafutása alatt számtalan filmben játszott együtt Jean Renoval (Jöttünk, láttunk, visszamennénk), valamint Gérard Depardieuvel (Asterix és Obelix). A népszerű vígjátékok mellett komolyabb ...

 5. Christian Clavier színész/rendező: szerepek, rendezések, díjak, portré, életrajz

 6. Christian Clavier tehetséges színész és forgatókönyvíró. A filmekben mindig rendkívül tehetségesen eltudja játszani az adott szerepet és a karaktert is. Egy pár filmben láttam eddig mint pl a: (Jöttünk láttunk visszamennénk(összes részét), Asterix és Obelix - A Kleopátra küldetés, Asterix és Obelix, Nagy zűr Korzikán)

 7. Oct 15, 2019 · Ezek az évszázad legjobb filmjei. Méghozzá a kortárs film prominensei szerint. Habár az évszázadból még jó sok hátra van, az olyan rendezők, mint Mike Leigh, Richard Linklater, Nemes Jeles László vagy a South Park alkotói, megmondják a tutit.

 1. People also search for