Yahoo Web Search

 1. Christian Clavier – Wikipédia

  hu.wikipedia.org › wiki › Christian_Clavier

  Christian Clavier (teljes nevén Christian Jean-Marie Clavier, Párizs, 1952. május 6. –) francia színész, producer. Számos filmben játszott együtt Jean Renóval és Gérard Depardieu -vel, a magyar közönség elsősorban Asterix, Napóleon és Jacques Foch szerepéből ismerheti.

  Év
  Cím
  Eredeti cím
  Szerep
  Kronprinz Rudolf
  Taaffe miniszterelnök
  L' Entente cordiale
  François de La Conche
  L' Antidote
  JAM
  L' Empire des loups
  *forgatókönyvíró
  • Marie-Anne Chazel (?–2001), Isabelle de Araujo (2004–)
  • 1973
 2. Christian Clavier | Filmek, képek, díjak | Személyiség ...

  www.mafab.hu › people › christian-clavier-62914

  Christian Clavier 1952. május 6-án született Párizsban, Franciaországban. Fivére az ismert francia filmrendező, Stéphane Clavier.

  • May 6, 1952
 3. Christian Clavier - awilime magazin

  www.awilime.com › nev › christian_clavier

  Christian Clavier filmjei Ibiza Belga-francia vígjáték (2019) Asterix: A varázsital titka Francia-belga családi animációs kaland fantasy vígjáték (2018) Egy marék játékgolyó Filmdráma (2017)

 4. 2015 filmjei sorrendben - IMDb

  www.imdb.com › list › ls031619939

  Armed with a super-suit with the astonishing ability to shrink in scale but increase in strength, cat burglar Scott Lang must embrace his inner hero and help his mentor, Dr. Hank Pym, plan and pull off a heist that will save the world.

 5. 8. Frankofón Filmnapok | Antik Porta - Luxus & Régiségek

  www.antikporta.hu › blog › 8-frankofon-filmnapok-70

  Feb 22, 2018 · A 8. Frankofón Filmnapok idei válogatása is bővelkedik olyan nevekben, amikre minden moziba járó felkapja a fejét, de fiatal tehetségek is láthatók lesznek a szélesvásznon. Catherine Deneuve, Isabelle Huppert, Romain Duris és Christian Clavier új filmjei a Puskin és a Toldi mozi műsorán. A francia film nagyasszonya, Catherine Deneuve két filmben is látható lesz a február ...

 6. Jean Reno – Wikipédia

  hu.wikipedia.org › wiki › Jean_Reno

  Jean Reno (eredeti nevén Juan Moreno y Herrera-Jiménez) (Casablanca, Marokkó, 1948. július 30. –) francia színész . Francia , angol , japán , spanyol és olasz nyelven dolgozik; olyan filmekben szerepelt, mint a Bíbor folyók , a Godzilla , A Da Vinci-kód , a Mission: Impossible , a Ronin és a Léon, a profi .

 7. Ilyenek a vegyes házasságok - Librarius.hu

  librarius.hu › 2015/05/31 › ilyenek-a-vegyes-hazassagok

  May 31, 2015 · Az Életrevalók óta a legnagyobb bevételt elért filmmé vált hazájában, és bekerült a minden idők Top10 Legnézettebb francia filmjei közé. A főszerepét az a Christian Clavier alakítja, akit olyan alkotásokban láthattak a magyar nézők mint a Jöttünk, láttunk, visszamennénk filmek, és az Asterix-sorozat.

 8. TOP 10: A legjobb időutazós vígjátékok - IGN Hungary

  hu.ign.com › top-10-a-legjobb-idoutazos-vigjatekok

  Feb 12, 2018 · Holnap felkelek, és leforrázom magam teával (Zítra vstanu a oparím se cajem, 1977) Noha egy olyan zsánerkombinációt, mint amilyen az időutazós vígjáték, az ember elsőre kapásból Hollywoodhoz kötne, de ez nem jelenti azt, hogy a világ más részein ne készültek volna emlékezetes darabok.

 9. Julia Stiles - PORT.hu

  port.hu › adatlap › szemely

  Vannak jó filmjei is. Pl. Bourne ultimátum,10 dolog, amit utálok benned.Az Én és a hercegem gyengére sikerûlt. Válasz 18 hozzászólás

 10. A nagy közös (vagy időben egybecsúszó) sikerek után mindenki a maga útját járja. Truffaut még évekig továbbmeséli Antoine-ja történetét, s közben kezd regényeket filmre vinni, Malle minden műve újabb stílust és műfajt próbál ki, Chabrol továbbra is a középosztályt vizslatja, egyre keserűbb morális tanulságokkal, Rivette, akit mindig izgatott a színház ...

 11. People also search for