Yahoo Web Search

  1. About 1 search result
  1. Cineplexx Kosovo është kinemaja e parë në Kosovë me 6 salla dhe afro 900 ulëse, që mundëson shfaqjen e 10 filmave të ndryshëm në ditë. Me përdorimin e faqes së kinemasë Cineplexx, ju bini dakort me përdorimin e cookies.

  1. People also search for