Yahoo Web Search

 1. About 102,000 search results

 1. Cineplexx Kosovo është kinemaja e parë në Kosovë me 6 salla dhe afro 900 ulëse, që mundëson shfaqjen e 10 filmave të ndryshëm në ditë. Me përdorimin e faqes së kinemasë Cineplexx, ju bini dakort me përdorimin e cookies.

  • Zgjoi

   Filmi pëcjellë Fahrijen e cila është në kërkim të burrit të...

  • Regjistrohu

   Regjistrohu - Home | Cineplexx KS

  • Programi I Filmave

   Përshkrim i shkurtër: Një histori e dy motrave të larguara,...

  • Filma

   Përshkrim i shkurtër: Një histori e dy motrave të larguara,...

 2. I kërkuat shumë herë, ja tek janë më në fund edhe çmimet e biletave: Filmat në teknologji digjitale (2D): Çmimet gjatë ditëve të punës (Hëne, Mërkure,...

 3. Cineplexx Kosovo, Pristina. 147,268 likes · 1,739 talking about this · 16,930 were here. Kinemaja e parë multiplex në Kosovë, me gjashtë salla, me teknologji RealD 3D dhe teknologjinë e re t

  • (885)
  • Movie Theater
  • Albi Mall, Pristina, Kosovo, 10000
  • 154.9K
 4. Cineplexx Kosovo, Pristina. 147,270 likes · 1,414 talking about this · 16,928 were here. Kinemaja e parë multiplex në Kosovë, me gjashtë salla, me teknologji RealD 3D dhe teknologjinë e re t

  • (1.1K)
  • 155K
  • Albi Mall, Pristina, Kosovo, 10000
 5. Nov 20, 2019 · In June this year, Cineplexx entered the Romanian market, taking over the business operations of the 2700 seats cinema within Baneasa Shopping City. By the end of 2020, the number of venues in Romania will be increased to 5. The company has also started the construction of its first multiplex in Sarajevo, Bosnia and Herzegovina, this year.

 6. Nov 21, 2019 · November 21, 2019. Three years after its market entry in Kosovo and the opening of the first modern cinema in Pristina, the leading Austrian cinema operator Cineplexx has opened a brand new Multiplex in Prizren. The opening ceremony of the new cinema in Galeria Shopping Mall was held in the presence of the mall’s operators, Cineplexx ...

 1. People also search for