Yahoo Web Search

 1. About 218,000 search results
 1. Cineplexx Prizren sjellë menu speciale për studentët për vetëm 5€. 01.09.2017 - 01.06.2024.

 2. Kinemaja e parë në Kosovë me gjashtë salla me teknologji RealD 3D dhe teknologjinë e re të zërimit... Albi Mall, 10000 Pristina, Kosovo

  • (885)
  • Movie Theater
  • Albi Mall, Pristina, Kosovo, 10000
  • 151.4K
 3. While ′′ @ [198707094257065:274:Zgjoi] ′′ directed by Blerta Basholli has won the ′′ Sink ′′ award. The @ [198707094257065:274:Zgjoi] movie is showing on 6 different timetables on Cineplexx. You can watch the movie schedules at: bit.ly/31mdH5O. Translated.

  • (885)
  • Albi Mall, Pristina, Kosovo, 10000
 4. Cineplexx Kosovo. 141,552 likes · 2,839 talking about this · 16,929 were here. Kinemaja e parë në Kosovë me gjashtë salla me teknologji RealD 3D dhe teknologjinë e re të zërimit Dolby Digital...

 5. Filmat & Biletat. Albi Mall, Zona e re Industriale, Veternik-Prishtinë. 10000 Prishtina. Arka: Biletaria hapet 30 minuta para fillimit të çdo filmi, Teknologjia: Digital 2D. Merr me qira këtë kinema. Kthehu te Kinemaja.

 6. Cineplexx Prizren. Filmat & Biletat. Rruga Tirana, Prizren. 20000 Prizren. Arka: Biletaria hapet 30 minuta para fillimit të çdo filmi, Teknologjia: Digital 2D. Merr me qira këtë kinema.

 7. Vjen ne tirane , kinema e re me mbi 1000 vende.Ju jep mundesi te rezervo biletat online pa kosto shtese. <br /> Ketu mund te gjeni ora e autobusave qe kinemaja jone ka rezervuar per klientet esaj ne menyre qe te mundesoje transport falas per kthimin ne tirane.

 1. People also search for